Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-17 01:28
  • Competitiewedstrijd: Liga ThomRS
  • Stadion: M Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5072
FC Cassiopeia Goferva FC
Gamma Cass Tactiek 6.3-NIzq
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 52.4
formidabel Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Gdeszyński onderschept slim de pass. Gdeszyński passt de bal zonder na te denken. Flis is nu in balbezit. Flis draait met de bal, schiet en ... Nicoletti probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lama geeft de bal voor. Goluska rent richting de bal. Goluska passt de bal zonder na te denken. Oved rent richting de bal. Oved haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gdeszyński geeft de bal voor. Oved probeert de bal aan de voet te houden. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski geeft de bal voor. Oved springt en kopt de bal. Nicoletti bokst de bal weg.

21e minuut.
Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas speelt de bal door. Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Villegas onderschept slim de pass. Villegas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Becerra de bal. Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro bokst de bal weg.

23e minuut.
Lama geeft een lange en hoge pass. Flis kopt de bal weg. Diez heeft problemen om de bal te vangen. Oved rent richting de bal. Oved haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Diez rent richting de bal. Flis verovert de bal door een tackle van achteren. Flis probeert naar een medespeler te passen. Oved rent richting de bal. Oved draait met de bal, schiet en ... Nicoletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Herrán is nu in balbezit. Goluska onderschept slim de pass. Goluska passt de bal zonder na te denken. Oved rent richting de bal. Oved draait met de bal, schiet en ... Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Doeltrap. Willwersch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 46%, Goferva FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cassiopeia - Goferva FC 0:0

59e minuut.
Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski geeft een hoge lob. Goluska probeert naar een medespeler te passen. Oved is nu in balbezit. Oved haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bełkowski speelt de bal door. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis passt de bal zonder na te denken. Gdeszyński geeft de bal voor. Oved krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Garzón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palomino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Willwersch de bal. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Herrán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verdugo komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Flis de bal. Palomino begaat een overtreding. Flis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gdeszyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oved kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 52%, Goferva FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cassiopeia - Goferva FC 0:0