Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice Shaman King F.C.
mydefend Tactiek Kirameku Kakera
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen formidable


9e minuut.
Šifalda passt de bal in één keer door. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Concha rent richting de bal. Ferda verovert de bal door een tackle van achteren. Ferda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tique bereikt de bal nog maar net als eerste. Tique passt de bal in één keer door. Consolini rent richting de bal. Consolini draait met de bal, schiet en ... Vozka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Shaman King F.C. 0:1

24e minuut.
Bohatec verovert de bal door een tackle van achteren. Bohatec met een sublieme pass. Roller rent richting de bal. Consolini onderschept slim de pass. Consolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Turban is nu in balbezit. Santoyo onderschept slim de pass. Santoyo geeft een hoge lob. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pupínek geeft een hoge lob. Tique kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Shaman King F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 66%, Shaman King F.C. 34%.
FKBazantnice - Shaman King F.C. 0:2

48e minuut.
Daar is Turban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paunić speelt de bal door. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini is nu in balbezit. Consolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tique rent richting de bal. Tique geeft een lange en hoge pass. Consolini is nu in balbezit. Consolini schiet op doel. Vozka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Shaman King F.C. 0:3

57e minuut.
Cano probeert naar een medespeler te passen. Paunić kopt de bal weg. Turban heeft problemen om de bal te vangen. Consolini rent richting de bal. Consolini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vozka niet meer kan verder spelen. Andrejcsik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Paunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunić geeft de bal voor. Consolini is nu in balbezit. Consolini haalt uit met een fantastische trap. Andrejcsik bokst de bal weg.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Hrdina de bal onder controle te krijgen. Paunić rent richting de bal. Paunić probeert naar een medespeler te passen. Consolini rent richting de bal. Consolini schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Santoyo probeert naar een medespeler te passen. Paunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunić passt de bal met de wreef. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini haalt uit met een fantastische trap. Andrejcsik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Villota probeert naar een medespeler te passen. Tique geeft een lange en hoge pass. Daar is Pupínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Shaman King F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 65%, Shaman King F.C. 35%.
FKBazantnice - Shaman King F.C. 0:4