Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goferva FC Shaman King F.C.
6.3-NIzq Tactiek Kirameku Kakera
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
55.5 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
formidable Passen good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino heeft problemen om de bal te vangen. Palomino speelt de bal door. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Concha heeft problemen om de bal te vangen. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Palomino heeft problemen om de bal te vangen. Palomino geeft de bal voor. Contreras krijgt zijn hoofd ertegen. Perilla bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Palomino rent richting de bal. Palomino geeft een lange en hoge pass. Contreras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tinjacá met een sublieme pass. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino passt de bal zonder na te denken. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ... Perilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal met een sublieme pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel. Perilla bokst de bal weg.

38e minuut.
Perilla trapt de bal weg van het doel. Villegas kopt de bal weg. Klungelig pakt Tique de bal. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel. Perilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tinjacá met de inworp. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá geeft de bal voor. Perilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goferva FC 29%, Shaman King F.C. 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goferva FC - Shaman King F.C. 0:0

54e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón speelt de bal door. Santoyo rent richting de bal. Santoyo schiet op doel. Nicoletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - Shaman King F.C. 0:1

60e minuut.
Tique geeft de bal voor. Cagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagan met een sublieme pass. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá geeft de bal voor. Contreras rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Villota speelt de bal door. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palomino de bal. Palomino geeft een lange en hoge pass. Contreras springt en kopt de bal. Perilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goferva FC 27%, Shaman King F.C. 73%.
Goferva FC - Shaman King F.C. 0:1