Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaman King F.C. Goferva FC
Kirameku Kakera Tactiek 6.3-NIzq
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 56.7
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Zeradov is nu in balbezit. Waleczek onderschept slim de pass. Waleczek met een sublieme pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Goferva FC 0:1

11e minuut.
Waleczek kopt de bal weg. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras speelt de bal door. Klungelig pakt Waleczek de bal. Waleczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cagan passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Iriarte rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Palomino met een sublieme pass. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Goferva FC 0:2

20e minuut.
Villegas met een snelle inworp. Contreras is nu in balbezit. Contreras met een sublieme pass. Palomino is nu in balbezit. Palomino draait met de bal, schiet en ... Perilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Goferva FC 0:3

28e minuut.
Calderón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tique komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Cagan is nu in balbezit. Cagan passt de bal zonder na te denken. Iriarte rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Goferva FC 1:3

31e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas geeft een hoge lob. Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Perilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olivares geeft een lange en hoge pass. Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel. Concha probeert de bal aan de voet te houden. Perilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cagan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Consolini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 65%, Goferva FC 35%.
Shaman King F.C. - Goferva FC 1:3

46e minuut.
Willwersch komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tinjacá speelt de bal door. Palomino rent richting de bal. Palomino passt de bal zonder na te denken. Willwersch rent richting de bal. Willwersch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tique heeft problemen om de bal te vangen. Perilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Quimbayo speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Willwersch rent richting de bal. Willwersch passt de bal zonder na te denken. Villota rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras draait met de bal, schiet en ... Perilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Quimbayo de bal. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Willwersch rent richting de bal. Willwersch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 57%, Goferva FC 43%.
Shaman King F.C. - Goferva FC 1:3