Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice FC Cassiopeia
mydefend Tactiek Gamma Cass
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 56.6
good Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Turban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro bokst de bal weg.

3e minuut.
Gdeszyński is nu in balbezit. Gdeszyński geeft de bal voor. Flis speelt de bal door. Urrego rent richting de bal. Urrego schiet op doel. Vozka bokst de bal weg. Flis rent richting de bal. Flis geeft de bal voor. Daar is Saramet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:1

7e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Navarrete draait met de bal, schiet en ... Cikryt probeert de bal aan de voet te houden. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel. Vozka bokst de bal weg. Paal!

13e minuut.
Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis speelt de bal door. Vilém bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Urrego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:2

14e minuut.
Saramet geeft de bal voor. Rincón kan de bal niet met de borst controleren. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ... Vozka bokst de bal weg.

20e minuut.
Flis heeft problemen om de bal te vangen. Roller bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis verovert de bal door een tackle van achteren. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Navarrete passt de bal in één keer door. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski passt de bal zonder na te denken. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Šifalda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šifalda passt de bal met de wreef. Gdeszyński geeft een hoge lob. Urrego is nu in balbezit. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Vozka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Navarrete passt de bal in één keer door. Bełkowski is nu in balbezit. Urrego rent richting de bal. Urrego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hrdina probeert de bal aan de voet te houden. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński geeft een hoge lob. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 73%, FC Cassiopeia 27%.
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:2

47e minuut.
Šifalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr onderschept slim de pass. Brunmayr geeft een hoge lob. Urrego krijgt zijn hoofd ertegen. Vozka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:3

49e minuut.
Bohatec rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šifalda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Bohatec de bal onder controle te krijgen. Navarrete rent richting de bal. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ... Vozka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Navarrete draait met de bal, schiet en ... Inworp. Turban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Urrego maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Vilém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel. Vozka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:4

68e minuut.
Gómez Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis passt de bal met de wreef. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bełkowski speelt de bal door. Navarrete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šifalda. Šifalda krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Navarrete speelt de bal door. Urrego rent richting de bal. Cikryt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urrego roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Urrego kan niet meer verder spelen. Oved komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Flis neemt zijn aanloop. Vozka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:5

79e minuut.
Turban is nu in balbezit. Bełkowski met een sublieme pass. Gómez Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Oved is nu in balbezit. Oved schiet op doel. De bal raakt de paal. Vozka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:6

80e minuut.
Rincón passt de bal in één keer door. Canjels rent richting de bal. Canjels geeft de bal voor. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel. Vozka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Flis rent richting de bal. Flis met een sublieme pass. Oved rent richting de bal. Oved draait met de bal, schiet en ... Vozka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:7

88e minuut.
Hrdina geeft een lange en hoge pass. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama geeft de bal voor. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved haalt uit met een fantastische trap. Vozka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 68%, FC Cassiopeia 32%.
FKBazantnice - FC Cassiopeia 0:7