Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamborghini Racing Team Tasmania 06
Aventador Tactiek 433.0
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
36.2 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Deufel met een sublieme pass. Maler probeert naar een medespeler te passen. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach schiet op doel. Simion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Micskó verovert de bal door een tackle van achteren. Deufel probeert de bal met de borst te controleren. Deufel geeft een hoge lob. Willimowski krijgt zijn hoofd ertegen. Simion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 0:1

10e minuut.
Pinand onderschept slim de pass. Pinand speelt de bal door. Maler speelt de bal door. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach schiet op doel. Simion bokst de bal weg.

14e minuut.
Căpusa rent richting de bal. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński speelt de bal door. Klungelig pakt Trujillo de bal. Trujillo schiet op doel. Streit bokst de bal weg.

20e minuut.
Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa geeft een lange en hoge pass. Polechoński rent richting de bal. Raican geeft de bal voor. Rumaikeni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
D`Hooghe is nu in balbezit. D`Hooghe geeft de bal voor. Narjes probeert de bal aan de voet te houden. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pinand met de inworp. Deufel speelt de bal door. Maler speelt de bal door. Balach is nu in balbezit. Balach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
D`Hooghe geeft een lange en hoge pass. Raican is nu in balbezit. Raican probeert naar een medespeler te passen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Micskó geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maler met de inworp. Balach kan de bal niet met de borst controleren. Balach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 55%, Tasmania 06 45%.
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 0:1

48e minuut.
Deufel rent richting de bal. Deufel geeft de bal voor. Willimowski rent richting de bal. Willimowski draait met de bal, schiet en ... Simion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 0:2

55e minuut.
Tzanidakis geeft een hoge lob. Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maler speelt de bal door. Balach rent richting de bal. Balach geeft de bal voor. Simion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Willimowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 0:3

65e minuut.
Maler rent richting de bal. Căpusa onderschept slim de pass. Căpusa geeft de bal voor. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jofré is nu in balbezit. Jofré passt de bal met de wreef. Căpusa probeert de bal aan de voet te houden. Balach is nu in balbezit. Balach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosendahl maakt een snoekduik en kopt de bal. Căpusa heeft problemen om de bal te vangen. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jofré de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Micskó kopt de bal weg. Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach draait met de bal, schiet en ... Simion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Júnior kopt de bal weg. Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căpusa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
D`Hooghe kopt de bal weg. Raican speelt de bal door. Daar is Júnior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balach is nu in balbezit. Balach haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 0:4

87e minuut.
Micskó geeft de bal voor. Tzanidakis is nu in balbezit. Tzanidakis geeft een lange en hoge pass. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Simion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 59%, Tasmania 06 41%.
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 0:4