Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olivos SS FC Bąrcęløną
LAT Tactiek 5-2-3-wing
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 51.9
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Calero geeft een lange en hoge pass. Proenza kopt de bal weg. Diago rent richting de bal. Baños rent richting de bal. Baños schiet op doel. Landgren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños geeft een hoge lob. Diago is nu in balbezit. Diago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - FC Bąrcęløną 0:1

23e minuut.
Toledo met een sublieme pass. Estévez rent richting de bal. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Baños is nu in balbezit. Baños schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Expósito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diago is nu in balbezit. Diago haalt uit met een fantastische trap. Landgren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - FC Bąrcęløną 0:2

37e minuut.
Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Hernández geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tabor de bal. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 46%, FC Bąrcęløną 54%.
FC Olivos SS - FC Bąrcęløną 0:2

46e minuut.
Iwanek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Baños onderschept slim de pass. Iwanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Baños haalt uit met een fantastische trap. Landgren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - FC Bąrcęløną 0:3

76e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Expósito is nu in balbezit. Diago verovert de bal door een tackle van achteren. Diago schiet op doel. Landgren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Baños is nu in balbezit. Żyrkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baños is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żyrkowski met een sublieme pass. Diago legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 56%, FC Bąrcęløną 44%.
FC Olivos SS - FC Bąrcęløną 0:3