Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal.FC Los Murilos[FC]
wing (Reload) Tactiek 5-2-3
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
27.4 gemiddelde waardering 40.8
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Inworp. Mayor met de inworp. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mayor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Echemendia kopt de bal weg. Ferrer probeert de bal aan de voet te houden. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerónimo met een snelle inworp. Delgado geeft een hoge lob. Urrutia probeert de bal met de borst te controleren. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal.FC 79%, Los Murilos[FC] 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal.FC - Los Murilos[FC] 0:0

50e minuut.
Inworp. Castellón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrazana heeft problemen om de bal te vangen. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo geeft een hoge lob. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce schiet op doel. Bonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Segner kopt de bal weg. Delgado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joa de bal. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Delgado probeert de bal met de borst te controleren. Delgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Osorio de bal. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Bonin bokst de bal weg.

79e minuut.
Mayor kopt de bal weg. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia geeft een hoge lob. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Burke rent richting de bal. Burke geeft de bal voor. Daar is Segner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segner geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonin met een sublieme pass. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado passt de bal zonder na te denken. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal.FC 77%, Los Murilos[FC] 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal.FC - Los Murilos[FC] 0:0