Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-27 00:59
  • Competitiewedstrijd: Cuba Level Up
  • Stadion: Nou Camp Nou
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2229
FC Bąrcęløną Arsenal.FC
banda 4-3-3 Tactiek wing (Reload)
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 27
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Toledo rent richting de bal. Toledo geeft een hoge lob. Baños rent richting de bal. Baños schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 1:0

8e minuut.
Proenza passt de bal zonder na te denken. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Baños rent richting de bal. Baños haalt uit met een fantastische trap. Bonin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 2:0

25e minuut.
Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño rent richting de bal. Burke begaat een overtreding. Burke krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Jiménez geeft een hoge lob. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een lange en hoge pass. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños schiet op doel. Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 3:0

30e minuut.
Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke met een sublieme pass. Hernández geeft de bal voor. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Toledo probeert naar een medespeler te passen. Pequeño rent richting de bal. Pequeño passt de bal met de wreef. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 24%, Arsenal.FC 76%.
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 3:0

59e minuut.
Carrazana rent richting de bal. Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 4:0

65e minuut.
Serrano passt de bal met de wreef. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Bonin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 5:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrazana is nu in balbezit. Pequeño verovert de bal door een tackle van achteren. Pequeño geeft de bal voor. Bonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Carmenate probeert naar een medespeler te passen. Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal met de wreef. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño schiet op doel. Bonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osorio is nu in balbezit. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 6:0

74e minuut.
Jiménez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferrer de bal. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 7:0

78e minuut.
Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza geeft de bal voor. Hernández speelt de bal door. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hernández passt de bal zonder na te denken. Aparicio is nu in balbezit. Carmenate begaat een overtreding. Carmenate krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Carrazana is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo geeft de bal voor. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo geeft de bal voor. Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 22%, Arsenal.FC 78%.
FC Bąrcęløną - Arsenal.FC 7:0