Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal.FC FC Bąrcęløną
wing (Reload) Tactiek 5-2-3-wing
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.3 gemiddelde waardering 46.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonin trapt de bal weg. Baños kopt de bal weg. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Baños met een sublieme pass. Klungelig pakt Estévez de bal. Estévez geeft een lange en hoge pass. Diago maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Baños is nu in balbezit. Baños geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen. Diago rent richting de bal. Diago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Estévez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Izquierdo de bal. Diago is nu in balbezit. Diago haalt uit met een fantastische trap. Bonin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Burke heeft problemen om de bal te vangen. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Burke de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Izquierdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Baños met de inworp. Hernández controleert de bal met de borst. Hernández geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Bąrcęløną 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Burke de bal. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños draait met de bal, schiet en ... Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hernández passt de bal in één keer door. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een lange en hoge pass. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago haalt uit met een fantastische trap. Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Baños rent richting de bal. Inworp. Ferrer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baños is nu in balbezit. Baños passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Osorio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hernández kopt de bal weg. Diago is nu in balbezit. Diago schiet op doel. Izquierdo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Diago kopt de bal weg. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrazana bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Baños geeft de bal voor. Bonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hernández passt de bal in één keer door. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Estévez met een sublieme pass. Diago rent richting de bal. Diago haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estévez met de inworp. Baños is nu in balbezit. Baños haalt uit met een fantastische trap. Bonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal.FC 80%, FC Bąrcęløną 20%.
Arsenal.FC - FC Bąrcęløną 0:1

49e minuut.
Diago haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Izquierdo de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Estévez neemt de hoekschop. Diago krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Bonin met een harde bal richting middenveld. Baños kopt de bal weg. Diago is nu in balbezit. Diago schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Baños is nu in balbezit. Baños passt de bal in één keer door. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een hoge lob. Diago krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osorio speelt de bal door. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ... Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio rent richting de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Baños probeert naar een medespeler te passen. Estévez rent richting de bal. Estévez geeft de bal voor. Diago rent richting de bal. Diago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diago is nu in balbezit. Diago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Bąrcęløną 0:2

69e minuut.
Hernández passt de bal met de wreef. Baños is nu in balbezit. Carrazana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carrazana krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Estévez geeft de bal voor. Baños rent richting de bal. Carrazana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baños is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diago legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Bąrcęløną 0:3

81e minuut.
Joa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estévez met een snelle inworp. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago verovert de bal door een tackle van achteren. Baños is nu in balbezit. Baños schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal.FC 76%, FC Bąrcęløną 24%.
Arsenal.FC - FC Bąrcęløną 0:3