Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POLAR FC Yety
532s Tactiek 1978
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
33.7 gemiddelde waardering 43.6
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Cristinel met een sublieme pass. Skrocki is nu in balbezit. Fasola onderschept slim de pass. Fasola haalt uit met een fantastische trap. Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Yety 0:1

7e minuut.
Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel geeft een hoge lob. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola schiet op doel. Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Yety 0:2

9e minuut.
Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. Dimitrie rent richting de bal. Dimitrie geeft een lange en hoge pass. Cristinel rent richting de bal. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Şerbănescu met de inworp. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea met een sublieme pass. Klungelig pakt Fasola de bal. Fasola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Yety 0:3

18e minuut.
Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta onderschept slim de pass. Gogoncea is nu in balbezit. Garsta verovert de bal door een tackle van achteren. Garsta draait met de bal, schiet en ... Românaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mereuţă geeft een lange en hoge pass. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola schiet op doel. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Yety 0:4

25e minuut.
Pabiański onderschept slim de pass. Şerbănescu onderschept slim de pass. Şerbănescu speelt de bal door. Fasola heeft problemen om de bal te vangen. Fasola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. Cristinel is nu in balbezit. Kolęda met een sublieme pass. Fasola rent richting de bal. Fasola schiet op doel. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu schiet op doel. Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Yety 0:5

38e minuut.
Mereuţă met een sublieme pass. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola onderschept slim de pass. Fasola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Glaza rent richting de bal. Cincă onderschept slim de pass. Cincă met een sublieme pass. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Cristinel de bal. Glaza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şerbănescu. Şerbănescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 66%, FC Yety 34%.
FC POLAR - FC Yety 0:5

50e minuut.
Şerbănescu met een sublieme pass. Gogoncea controleert de bal met de borst. Gogoncea geeft een hoge lob. Fasola is nu in balbezit. Fasola draait met de bal, schiet en ... Podlipski bokst de bal weg.

54e minuut.
Şerbănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Şerbănescu speelt de bal door. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola haalt uit met een fantastische trap. Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Yety 0:6

62e minuut.
Buitenspel voor Muciek. Goede buitenspelval van de verdediging. Apostu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pabiański controleert de bal met de borst. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă schiet op doel. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Muciek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Apostu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pabiański kopt de bal weg. Fasola is nu in balbezit. Fasola haalt uit met een fantastische trap. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Dimitrie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gogoncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoncea geeft de bal voor. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Şerbănescu is nu in balbezit. Fasola is nu in balbezit. Şerbănescu is nu in balbezit. Fasola rent richting de bal. Fasola draait met de bal, schiet en ... Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Marszał controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guţu neemt vlug de vrije trap. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Yety 0:7

89e minuut.
Guţu geeft een hoge lob. Skrocki kopt de bal weg. Kolęda controleert de bal met de borst. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 50%, FC Yety 50%.
FC POLAR - FC Yety 0:7