Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yety FC POLAR
1978 Tactiek 532s
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 34.6
formidable Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen good


7e minuut.
Şerbănescu passt de bal met de wreef. Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristinel passt de bal in één keer door. Bursuc heeft problemen om de bal te vangen. Bursuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Śleszyński geeft een hoge lob. Inworp. Şerbănescu met een snelle inworp. Dimitrie heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Dimitrie de bal. Dimitrie speelt de bal door. Cristinel rent richting de bal. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - FC POLAR 1:0

15e minuut.
Şerbănescu met een sublieme pass. Serwotka is nu in balbezit. Bursuc onderschept slim de pass. Cristinel rent richting de bal. Cristinel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Şerbănescu met een sublieme pass. Cristinel rent richting de bal. Cristinel geeft een hoge lob. Bursuc springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - FC POLAR 2:0

25e minuut.
Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu geeft de bal voor. Bursuc rent richting de bal. Bursuc schiet op doel. Mądrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şerbănescu neemt de hoekschop. Bursuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Mądrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cincă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Serwotka de bal. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel rent richting de bal. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Şerbănescu speelt de bal door. Bursuc is nu in balbezit. Klungelig pakt Bursuc de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - FC POLAR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 35%, FC POLAR 65%.
FC Yety - FC POLAR 3:0

47e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Garsta begaat een overtreding. Gogoncea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şerbănescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Śleszyński kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dimitrie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cristinel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serwotka is nu in balbezit. Bursuc verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - FC POLAR 4:0

54e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Serwotka kan de bal niet met de borst controleren. Bursuc rent richting de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. Cristinel rent richting de bal. Şerbănescu geeft een hoge lob. Bursuc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - FC POLAR 5:0

64e minuut.
Truie geeft een hoge lob. Cincă met een sublieme pass. Cristinel rent richting de bal. Cristinel schiet op doel. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - FC POLAR 6:0

67e minuut.
Buitenspel voor Jaszczowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Apostu neemt vlug de vrije trap. Bursuc kopt de bal weg. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Serwotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel. Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - FC POLAR 7:0

70e minuut.
Jaszczowski met de inworp. Pietrkiewicz rent richting de bal. Pietrkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Românaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - FC POLAR 7:1

78e minuut.
Inworp. Apostu met de inworp. Şerbănescu is nu in balbezit. Şerbănescu geeft de bal voor. Cristinel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Gogoncea kopt de bal weg. Cristinel rent richting de bal. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu passt de bal zonder na te denken. Gogoncea met een sublieme pass. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 37%, FC POLAR 63%.
FC Yety - FC POLAR 7:1