Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liga Stelelor
  • Stadion: FC Yety Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6936
FC Yety Craiova Maxima 1973
1978 Tactiek passo dobble
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 51.4
solide Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norori geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dimitrie speelt de bal door. Daar is Opriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriş geeft de bal voor. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tonarelli met een sublieme pass. Norori rent richting de bal. Norori met een sublieme pass. Todescato is nu in balbezit. Todescato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Opriş probeert naar een medespeler te passen. Algreen rent richting de bal. Bursuc verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Sansalvadore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Craiova Maxima 1973 1:0

22e minuut.
Opriş met de inworp. Tonarelli is nu in balbezit. Tonarelli passt de bal met de wreef. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bursuc rent richting de bal. Bursuc schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Craiova Maxima 1973 2:0

31e minuut.
Engling passt de bal zonder na te denken. Ierardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitrie. Ierardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Engling zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Engling probeert naar een medespeler te passen. Ierardo rent richting de bal. Ierardo passt de bal zonder na te denken. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato draait met de bal, schiet en ... Românaş bokst de bal weg. Todescato is nu in balbezit. Todescato draait met de bal, schiet en ... Românaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Craiova Maxima 1973 2:1

44e minuut.
Branekov met een sublieme pass. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cincă krijgt een gele kaart. Ierardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Todescato legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Românaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel. Românaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 48%, Craiova Maxima 1973 52%.
FC Yety - Craiova Maxima 1973 2:1

50e minuut.
Vadnai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Todescato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo rent richting de bal. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. Românaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Yety - Craiova Maxima 1973 2:2

54e minuut.
Engling heeft problemen om de bal te vangen. Opriş rent richting de bal. Opriş geeft de bal voor. Cristinel rent richting de bal. Cristinel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Craiova Maxima 1973 3:2

58e minuut.
Engling geeft een lange en hoge pass. Norori rent richting de bal. Norori schiet op doel. Românaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Yety - Craiova Maxima 1973 3:3

65e minuut.
Truie heeft problemen om de bal te vangen. Branekov speelt de bal door. Tonarelli probeert naar een medespeler te passen. Norori is nu in balbezit. Norori schiet op doel. Românaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cristinel de bal. Cristinel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Todescato passt de bal met de wreef. Engling rent richting de bal. Engling met een sublieme pass. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Craiova Maxima 1973 3:4

78e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Cristinel geeft een hoge lob. Vadnai verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea haalt uit met een fantastische trap. Sansalvadore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Todescato kopt de bal weg. Guţu rent richting de bal. Guţu geeft een hoge lob. Cristinel rent richting de bal. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 60%, Craiova Maxima 1973 40%.
FC Yety - Craiova Maxima 1973 3:4