Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POLAR Cross Power Victory
532s Tactiek SV Saints
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 46.9
matig Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Dantschotter met een sublieme pass. Prates rent richting de bal. Prates passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Danecki de bal. Danecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Chipciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Czartoryski de bal. Vinci is nu in balbezit. Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Steinke is nu in balbezit. Marszał begaat een overtreding. Steinke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mrázek met een snel genomen vrije trap. Basterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Łoskot passt de bal in één keer door. Danecki is nu in balbezit. Danecki passt de bal met de wreef. Vinci rent richting de bal. Vinci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Marszał rent richting de bal. Dantschotter onderschept slim de pass. Dantschotter met een sublieme pass. Basterra rent richting de bal. Basterra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jünger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünger geeft een hoge lob. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra onderschept slim de pass. Basterra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Prates passt de bal in één keer door. Serwotka rent richting de bal. Basterra verovert de bal door een tackle van achteren. Basterra draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vinci passt de bal met de wreef. Prates probeert naar een medespeler te passen. Vinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki is nu in balbezit. Danecki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Prates kopt de bal weg. Basterra rent richting de bal. Śleszyński begaat een overtreding. Śleszyński krijgt een gele kaart. Basterra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prates met een snel genomen vrije trap. Vinci maakt een snoekduik en kopt de bal. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Cross Power Victory 0:1

37e minuut.
Dantschotter is nu in balbezit. Basterra is nu in balbezit. Dantschotter is nu in balbezit. Basterra is nu in balbezit. Basterra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Prates geeft een hoge lob. Garsta probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prates neemt de hoekschop. Vinci controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter geeft de bal voor. Prates is nu in balbezit. Prates haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Cross Power Victory 0:2

44e minuut.
Danecki rent richting de bal. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Basterra is nu in balbezit. Basterra haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 74%, Cross Power Victory 26%.
FC POLAR - Cross Power Victory 0:2

53e minuut.
Jünger speelt de bal door. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter passt de bal in één keer door. Vinci rent richting de bal. Vinci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Chipciu rent richting de bal. Chipciu geeft de bal voor. Vinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Cross Power Victory 0:3

61e minuut.
Jünger neemt vlug de vrije trap. Chipciu kopt de bal weg. Vinci is nu in balbezit. Vinci schiet op doel. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Cross Power Victory 0:4

66e minuut.
Dantschotter speelt de bal door. Daar is Prates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prates passt de bal zonder na te denken. Basterra rent richting de bal. Basterra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Cross Power Victory 0:5

70e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chipciu de bal. Basterra rent richting de bal. Basterra haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gawkowski de bal. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Cross Power Victory 0:6

72e minuut.
Łoskot met een sublieme pass. Jünger onderschept slim de pass. Inworp. Jaszczowski met de inworp. Pietrkiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Garsta rent richting de bal. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter passt de bal in één keer door. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prates rent richting de bal. Prates schiet op doel. Mądrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Cross Power Victory 0:7

77e minuut.
Danecki passt de bal met de wreef. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski rent richting de bal. Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter passt de bal in één keer door. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Prates is nu in balbezit. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter geeft een hoge lob. Vinci rent richting de bal. Vinci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 69%, Cross Power Victory 31%.
FC POLAR - Cross Power Victory 0:7