Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross Power Victory FC POLAR
SV Saints Tactiek 532s
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 33.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danecki met een snelle inworp. Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanispal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gawkowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Vinci kopt de bal weg. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter passt de bal met de wreef. Danecki rent richting de bal. Danecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Danecki met een sublieme pass. Dieleman geeft een hoge lob. Hanispal rent richting de bal. Hanispal schiet op doel. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 1:0

13e minuut.
Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Dieleman is nu in balbezit. Dieleman met een sublieme pass. Daar is Vinci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinci schiet op doel. Mądrzejewski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Vinci verovert de bal door een tackle van achteren. Vinci passt de bal zonder na te denken. Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanispal haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 2:0

24e minuut.
Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea passt de bal in één keer door. Dieleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinci rent richting de bal. Vinci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dieleman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prates komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Danecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dantschotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Danecki kopt de bal weg. Gawkowski heeft problemen om de bal te vangen. Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanispal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 3:0

45e minuut.
Prates heeft problemen om de bal te vangen. Prates geeft een hoge lob. Klungelig pakt Danecki de bal. Danecki geeft een lange en hoge pass. Vinci krijgt zijn hoofd ertegen. Mądrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 27%, FC POLAR 73%.
Cross Power Victory - FC POLAR 4:0

46e minuut.
Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski rent richting de bal. Hanispal onderschept slim de pass. Hanispal schiet op doel. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 5:0

59e minuut.
Stelea is nu in balbezit. Stelea speelt de bal door. Vinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinci schiet op doel. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 6:0

61e minuut.
Śleszyński probeert naar een medespeler te passen. Prates met een sublieme pass. Dantschotter controleert de bal met de borst. Dantschotter geeft een hoge lob. Hanispal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dantschotter met een sublieme pass. Danecki rent richting de bal. Danecki passt de bal in één keer door. Hanispal rent richting de bal. Hanispal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawkowski geeft de bal voor. Daar is Van den Bergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Bergh geeft een hoge lob. Vinci maakt een snoekduik en kopt de bal. Mądrzejewski bokst de bal weg.

71e minuut.
Hanispal is nu in balbezit. Hanispal passt de bal met de wreef. Vinci is nu in balbezit. Vinci draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 7:0

74e minuut.
Czartoryski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Steinke is nu in balbezit. Łoskot begaat een overtreding. Łoskot krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Prates heeft problemen om de bal te vangen. Prates passt de bal zonder na te denken. Vinci is nu in balbezit. Vinci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 8:0

77e minuut.
Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Hanispal rent richting de bal. Hanispal schiet op doel. Mądrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mądrzejewski met een sublieme pass. Dantschotter kopt de bal weg. Hanispal rent richting de bal. Hanispal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 9:0

83e minuut.
Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki is nu in balbezit. Hanispal geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Danecki de bal onder controle te krijgen. Mądrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki geeft de bal voor. Hanispal is nu in balbezit. Hanispal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Dantschotter de bal. Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Danecki rent richting de bal. Danecki draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC POLAR 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 20%, FC POLAR 80%.
Cross Power Victory - FC POLAR 10:0