Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross Power Victory FC Yety
SV Saints Tactiek 1978
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten solid
good Passen average
excellent Verdedigen adequate


13e minuut.
Dimitrie is nu in balbezit. Danecki onderschept slim de pass. Danecki geeft de bal voor. Daar is Basterra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basterra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Yety 1:0

22e minuut.
Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter speelt de bal door. Prates probeert naar een medespeler te passen. Basterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra schiet op doel. Românaş bokst de bal weg.

36e minuut.
Prates speelt de bal door. Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opriş krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Truie speelt de bal door. Cincă rent richting de bal. Cincă geeft de bal voor. Bursuc kopt de bal weg. Cristinel rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Opriş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cristinel maakt een snoekduik en kopt de bal. Umberti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cross Power Victory - FC Yety 1:1

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Danecki neemt de hoekschop. Basterra rent richting de bal. Basterra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Yety 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 42%, FC Yety 58%.
Cross Power Victory - FC Yety 2:1

49e minuut.
Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter passt de bal met de wreef. Danecki rent richting de bal. Danecki passt de bal met de wreef. Silva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cincă geeft de bal voor. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Jünger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Umberti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates passt de bal met de wreef. Dimitrie is nu in balbezit. Chipciu onderschept slim de pass. Chipciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chipciu is nu in balbezit. Silva probeert naar een medespeler te passen. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra verovert de bal door een tackle van achteren. Basterra haalt uit met een fantastische trap. Românaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Yety 3:1

79e minuut.
Mrázek verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş onderschept slim de pass. Opriş speelt de bal door. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cincă met een snelle inworp. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 28%, FC Yety 72%.
Cross Power Victory - FC Yety 3:1