Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 FC POLAR
passo dobble Tactiek 532s
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 33.9
goed Schieten redelijk
matig Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă geeft een hoge lob. Norori bereikt de bal nog maar net als eerste. Norori haalt uit met een fantastische trap. Podlipski bokst de bal weg.

9e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Ierardo onderschept slim de pass. Pabiański begaat een overtreding. Pabiański krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Engling probeert naar een medespeler te passen. Ierardo rent richting de bal. Norori rent richting de bal. Norori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC POLAR 1:0

20e minuut.
Kolęda passt de bal met de wreef. Engling bereikt de bal nog maar net als eerste. Engling geeft een lange en hoge pass. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gabilondo kan de bal niet met de borst controleren. Gabilondo geeft een lange en hoge pass. Norori is nu in balbezit. Norori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC POLAR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 35%, FC POLAR 65%.
Craiova Maxima 1973 - FC POLAR 2:0

49e minuut.
Gabilondo is nu in balbezit. Tonarelli rent richting de bal. Glaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glaza krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Tonarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Tonarelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pabiański kopt de bal weg. Serban heeft problemen om de bal te vangen. Norori bereikt de bal nog maar net als eerste. Norori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vadnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadnai geeft de bal voor. Tonarelli probeert naar een medespeler te passen. Gabilondo heeft problemen om de bal te vangen. Gabilondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Garsta rent richting de bal. Algreen onderschept slim de pass. Algreen speelt de bal door. Norori rent richting de bal. Norori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Norori passt de bal zonder na te denken. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Gabilondo verovert de bal door een tackle van achteren. Gabilondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Glaza is nu in balbezit. Glaza geeft de bal voor. Vadnai is nu in balbezit. Marszał onderschept slim de pass. Marszał draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 43%, FC POLAR 57%.
Craiova Maxima 1973 - FC POLAR 2:0