Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POLAR Craiova Maxima 1973
532s Tactiek passo dobble
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 55.4
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot passt de bal in één keer door. Vadnai is nu in balbezit. Marszał onderschept slim de pass. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Czartoryski met de inworp. Norori rent richting de bal. Norori probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:1

18e minuut.
Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal in één keer door. Norori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:2

24e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gawkowski. Flores raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmochescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ierardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:3

31e minuut.
Tonarelli passt de bal zonder na te denken. Ierardo rent richting de bal. Ierardo passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Garsta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo rent richting de bal. Ierardo draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:4

32e minuut.
Łoskot passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonarelli met een snelle inworp. Ierardo rent richting de bal. Ierardo draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Osmochescu met een sublieme pass. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Flores de bal. Flores schiet op doel. Mądrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Norori rent richting de bal. Norori schiet op doel. Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:5

41e minuut.
Osmochescu passt de bal in één keer door. Tonarelli probeert naar een medespeler te passen. Shchekoldin met een sublieme pass. Norori rent richting de bal. Norori haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 69%, Craiova Maxima 1973 31%.
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:6

46e minuut.
Norori rent richting de bal. Łoskot is nu in balbezit. Norori verovert de bal door een tackle van achteren. Norori geeft een hoge lob. Ierardo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kciuk is nu in balbezit. Tonarelli is nu in balbezit. Tonarelli geeft de bal voor. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Norori bereikt de bal nog maar net als eerste. Norori passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:7

57e minuut.
Gabilondo kopt de bal weg. Daar is Norori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norori passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. Mądrzejewski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gabilondo probeert naar een medespeler te passen. Norori rent richting de bal. Gabilondo probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski bokst de bal weg.

65e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski met een sublieme pass. Gabilondo met een sublieme pass. Norori heeft problemen om de bal te vangen. Norori draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tonarelli zal de hoekschop nemen. Norori maakt een snoekduik en kopt de bal. Mądrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:8

67e minuut.
Vadnai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kciuk met de inworp. Marszał is nu in balbezit. Marszał draait met de bal, schiet en ... Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Shchekoldin passt de bal zonder na te denken. Tonarelli probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:9

79e minuut.
Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo met een sublieme pass. Norori rent richting de bal. Norori schiet op doel. Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:10

88e minuut.
Ierardo passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Norori is nu in balbezit. Norori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 69%, Craiova Maxima 1973 31%.
FC POLAR - Craiova Maxima 1973 0:11