Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Argerich FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6064
Argerich FC Orden y progreso
5-2-3 Tactiek a
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 33.5
adequate Schieten good
average Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Murarczyk passt de bal in één keer door. Marini heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento geeft een hoge lob. Ungureanu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă rent richting de bal. Ungureanu onderschept slim de pass. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Verstraete bokst de bal weg.

20e minuut.
Buitenspel voor Sarmiento. Goede buitenspelval van de verdediging. Verstraete neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Buckingham de bal. Gracián rent richting de bal. Gracián schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Orden y progreso 1:0

21e minuut.
Botello rent richting de bal. Botello passt de bal zonder na te denken. Cibils is nu in balbezit. Cibils draait met de bal, schiet en ... McIIroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Orden y progreso 2:0

36e minuut.
Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Lupulesku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupulesku probeert naar een medespeler te passen. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 54%, Orden y progreso 46%.
Argerich FC - Orden y progreso 2:0

46e minuut.
Vărsatu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gracián passt de bal zonder na te denken. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello passt de bal zonder na te denken. Cibils bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Orden y progreso 3:0

61e minuut.
Loncuante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarmiento krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Buckingham rent richting de bal. Loncuante bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncuante geeft de bal voor. Gracián is nu in balbezit. Gracián haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini speelt de bal door. Cibils is nu in balbezit. Cibils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Orden y progreso 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 60%, Orden y progreso 40%.
Argerich FC - Orden y progreso 4:0