Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Górnik Konin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5299
KS Górnik Konin F.C. Gugmens
KSGIV Tactiek reset
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten average
weak Passen good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Ene is nu in balbezit. Ene passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Błachaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - F.C. Gugmens 1:0

11e minuut.
Ene is nu in balbezit. Ene met een sublieme pass. Popek rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

44e minuut.
Inworp. Rogański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomicki rent richting de bal. Tomicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 58%, F.C. Gugmens 42%.
KS Górnik Konin - F.C. Gugmens 1:0

46e minuut.
Chętny komt het veld opgelopen. Karaś komt het veld opgelopen. Pudzianowski komt het veld opgelopen. Żmijewski komt het veld opgelopen. Pyrdoł komt het veld opgelopen. Przybyło komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Łączka geeft een lange en hoge pass. Żmijewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pudzianowski neemt vlug de vrije trap. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kierzek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ştefănescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ene rent richting de bal. Ene speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Błachaniec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudzianowski begaat een overtreding. Pudzianowski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Lacheta geeft een hoge lob. Popek rent richting de bal. Tłusty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Popek kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
Pudzianowski geeft een lange en hoge pass. Cichy met een sublieme pass. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 52%, F.C. Gugmens 48%.
KS Górnik Konin - F.C. Gugmens 1:0