Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Almiron Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3623
Almiron R. Antwerp.FC
Almirons 352 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 50.3
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Mortoni is nu in balbezit. Mortoni speelt de bal door. Ortega speelt de bal door. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki draait met de bal, schiet en ... Navarro bokst de bal weg. Skórnicki rent richting de bal. Skórnicki geeft een hoge lob. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass. Tarasiuk kopt de bal weg. Itaipuaçú speelt de bal door. Skórnicki rent richting de bal. Skórnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Opania speelt de bal door. Giacobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giacobbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ortega neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki met een sublieme pass. Giacobbe is nu in balbezit. Giacobbe haalt uit met een fantastische trap. Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - R. Antwerp.FC 0:1

20e minuut.
Kompała geeft de bal voor. Özerdem is nu in balbezit. Özerdem geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Giacobbe de bal onder controle te krijgen. Skórnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Araszkiewicz rent richting de bal. Skórnicki onderschept slim de pass. Kompała speelt de bal door. Giacobbe rent richting de bal. Giacobbe schiet op doel. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özerdem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tarasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skórnicki rent richting de bal. Skórnicki haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
López rent richting de bal. López passt de bal zonder na te denken. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Kostis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kompała verovert de bal door een tackle van achteren. Kompała geeft een lange en hoge pass. Daar is Pantilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skórnicki rent richting de bal. Skórnicki draait met de bal, schiet en ... Navarro bokst de bal weg. Giacobbe heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - R. Antwerp.FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 68%, R. Antwerp.FC 32%.
Almiron - R. Antwerp.FC 0:2

56e minuut.
Laurinonis geeft een lange en hoge pass. Suwała kopt de bal weg. Itaipuaçú geeft de bal voor. Skórnicki rent richting de bal. Skórnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Özerdem geeft de bal voor. Planinčić kopt de bal weg. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - R. Antwerp.FC 0:3

69e minuut.
Giacobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała speelt de bal door. Skórnicki is nu in balbezit. Skórnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - R. Antwerp.FC 0:4

72e minuut.
Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała passt de bal zonder na te denken. Skórnicki is nu in balbezit. Skórnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - R. Antwerp.FC 0:5

73e minuut.
Özerdem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Itaipuaçú de bal. Itaipuaçú passt de bal in één keer door. Skórnicki heeft problemen om de bal te vangen. Skórnicki draait met de bal, schiet en ... Navarro bokst de bal weg.

77e minuut.
López is nu in balbezit. Planinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Planinčić geeft de bal voor. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Quang Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Vũ geeft een hoge lob. Skórnicki is nu in balbezit. Skórnicki haalt uit met een fantastische trap. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Skórnicki rent richting de bal. Ortega rent richting de bal. Ortega speelt de bal door. Skórnicki is nu in balbezit. Skórnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Giacobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki rent richting de bal. Özerdem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skórnicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skórnicki kan niet meer verder spelen. Šimonka komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ortega neemt zijn aanloop. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 62%, R. Antwerp.FC 38%.
Almiron - R. Antwerp.FC 0:5