Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`` FK Utenos Ugnys `` Ukmerges ,,Vienybe
UR-2 Tactiek N.4
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Potzas probeert naar een medespeler te passen. Valente is nu in balbezit. Valente probeert naar een medespeler te passen. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dobrić heeft problemen om de bal te vangen. Dobrić speelt de bal door. Bilećanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilećanin geeft de bal voor. Flatt springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - Ukmerges ,,Vienybe 0:1

37e minuut.
Patterson geeft de bal voor. Tunaboyu rent richting de bal. Puošlys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tunaboyu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flatt neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - Ukmerges ,,Vienybe 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 60%, Ukmerges ,,Vienybe 40%.
`` FK Utenos Ugnys `` - Ukmerges ,,Vienybe 0:2

46e minuut.
Lamanovich komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Balanov is nu in balbezit. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Matlak is nu in balbezit. Matlak draait met de bal, schiet en ... Borovci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patterson. Valente raakt geblesseerd tijdens het duel. Wessel komt het veld opgelopen. Chapman komt het veld opgelopen. Ang komt het veld opgelopen. Córdoba komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mielcioiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanov rent richting de bal. Balanov schiet op doel. Córdoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - Ukmerges ,,Vienybe 1:2

80e minuut.
Wessel rent richting de bal. Potzas is nu in balbezit. Wessel onderschept slim de pass. Wessel haalt uit met een fantastische trap. Bartali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - Ukmerges ,,Vienybe 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 54%, Ukmerges ,,Vienybe 46%.
`` FK Utenos Ugnys `` - Ukmerges ,,Vienybe 1:3