Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team DVTK 1910 Miskolc
új 442 Tactiek nyerő
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel onderschept slim de pass. Ryczel passt de bal in één keer door. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwengrip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - DVTK 1910 Miskolc 0:1

17e minuut.
Gerencsér passt de bal in één keer door. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda geeft een lange en hoge pass. Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski draait met de bal, schiet en ... Cihansel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pátkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - DVTK 1910 Miskolc 0:2

19e minuut.
Tar passt de bal met de wreef. Petronovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronovics met een sublieme pass. Löwengrip heeft problemen om de bal te vangen. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér speelt de bal door. Jarzyna speelt de bal door. Löwengrip rent richting de bal. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap. Cihansel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - DVTK 1910 Miskolc 0:3

33e minuut.
Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski onderschept slim de pass. Radics is nu in balbezit. Szałachowski onderschept slim de pass. Szałachowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cihansel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Aradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski onderschept slim de pass. Radics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski onderschept slim de pass. Szałachowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - DVTK 1910 Miskolc 0:4

44e minuut.
Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér passt de bal in één keer door. Pátkai heeft problemen om de bal te vangen. Szałachowski rent richting de bal. Szałachowski draait met de bal, schiet en ... Cihansel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 53%, DVTK 1910 Miskolc 47%.
ZsozsoCarp.Team - DVTK 1910 Miskolc 0:4

58e minuut.
Jarzyna is nu in balbezit. Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwengrip draait met de bal, schiet en ... Cihansel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - DVTK 1910 Miskolc 0:5

63e minuut.
Radics probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal in één keer door. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwengrip schiet op doel. Cihansel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pátkai is nu in balbezit. Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Von Wattenwyl geeft een lange en hoge pass. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip passt de bal zonder na te denken. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski haalt uit met een fantastische trap. Cihansel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Von Wattenwyl kopt de bal weg. Inworp. Sukal met de inworp. Radics rent richting de bal. Radics geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér rent richting de bal. Löwengrip passt de bal zonder na te denken. Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 56%, DVTK 1910 Miskolc 44%.
ZsozsoCarp.Team - DVTK 1910 Miskolc 0:5