Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Karcag FPFC Újtér
3-2-3-2 Tactiek alap1
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


16e minuut.
Huttinger speelt de bal door. Koronczi rent richting de bal. Burek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burek krijgt een gele kaart. Koronczi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koronczi kan niet meer verder spelen. Kirsner komt het veld opgelopen. Szűgyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jędrzejczak heeft problemen om de bal te vangen. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FPFC Újtér 0:1

21e minuut.
Stauf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tímár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz schiet op doel. Vadeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Roboz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roboz geeft de bal voor. Klungelig pakt Zamora de bal. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi schiet op doel. Vadeş bokst de bal weg.

27e minuut.
Szalai probeert naar een medespeler te passen. Burek kopt de bal weg. Szandarowski geeft een hoge lob. Daar is Rökk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rökk schiet op doel. Vadeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Huttinger probeert naar een medespeler te passen. Szűgyi rent richting de bal. Tuhkala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuhkala krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Szűgyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huttinger met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Stauf de bal. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz onderschept slim de pass. Wrzeszcz schiet op doel. Vadeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rökk zal de hoekschop nemen. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Vadeş bokst de bal weg.

44e minuut.
Bogaerts passt de bal in één keer door. Wrzeszcz heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejczak is nu in balbezit. Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 55%, FPFC Újtér 45%.
FC Karcag - FPFC Újtér 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Wrzeszcz de bal. Burek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wrzeszcz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huttinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Wrzeszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

60e minuut.
Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner geeft de bal voor. Daar is Bogaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Huttinger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wrzeszcz kopt de bal weg. Szűgyi is nu in balbezit. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. Vadeş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FPFC Újtér 0:2

72e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal met de wreef. Daar is Wrzeszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Vadeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FPFC Újtér 0:3

77e minuut.
Mowlik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rökk met een snelle inworp. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Huttinger met een sublieme pass. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi passt de bal zonder na te denken. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Szűgyi probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejczak is nu in balbezit. Wrzeszcz onderschept slim de pass. Wrzeszcz schiet op doel. Vadeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FPFC Újtér 0:4

90e minuut.
Szandarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger passt de bal in één keer door. Rökk is nu in balbezit. Rökk haalt uit met een fantastische trap. Vadeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 63%, FPFC Újtér 37%.
FC Karcag - FPFC Újtér 0:4