Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FPFC Újtér FC Karcag
AlapT Tactiek www2
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 34.1
goed Schieten zwak
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Tímár rent richting de bal. Tímár geeft een hoge lob. Szűgyi kopt de bal weg. Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Szűgyi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szumanowski de bal. Szumanowski passt de bal in één keer door. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora geeft de bal voor. Daar is Steinmetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts geeft een hoge lob. Csokonay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Szumanowski speelt de bal door. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chańko krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tímár probeert naar een medespeler te passen. Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek rent richting de bal. Nikisz onderschept slim de pass. Nikisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz schiet op doel. Vadeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 40%, FC Karcag 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FPFC Újtér - FC Karcag 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koronczi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kala komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jędrzejczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tímár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rökk rent richting de bal. Rökk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Steinmetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmetz geeft een hoge lob. Inworp. Bogaerts met de inworp. Tuhkala geeft een lange en hoge pass. Paal! Csokonay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - FC Karcag 0:1

85e minuut.
Vadeş trapt de bal weg. Huttinger kopt de bal weg. Chańko heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 39%, FC Karcag 61%.
FPFC Újtér - FC Karcag 0:1