Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DVTK 1910 Miskolc FC Karcag
nyerő Tactiek www2
61% Balbezit 39%
40% Spel op eigen helft 60%
36 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 33.9
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Pálfy geeft een lange en hoge pass. Zamora rent richting de bal. Von Wattenwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Von Wattenwyl geeft de bal voor. Doknić krijgt zijn hoofd ertegen. Vadeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Daar is Jarzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Lantz is nu in balbezit. Lantz geeft een hoge lob. Szczurowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 1:0

5e minuut.
Von Wattenwyl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Von Wattenwyl heeft problemen om de bal te vangen. Von Wattenwyl geeft een lange en hoge pass. Doknić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bogaerts kopt de bal weg. Daar is Sike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kala rent richting de bal. Criscuolo rent richting de bal. Criscuolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl geeft een hoge lob. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Mowlik rent richting de bal. Doknić onderschept slim de pass. Doknić met een sublieme pass. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Lantz geeft de bal voor. Doknić kopt de bal weg. Jarzyna speelt de bal door. Szczurowski is nu in balbezit. Szczurowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 2:0

14e minuut.
Catolino rent richting de bal. Catolino passt de bal zonder na te denken. Bogaerts met een sublieme pass. Kala is nu in balbezit. Kala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 2:1

18e minuut.
Jarzyna rent richting de bal. Jarzyna met een sublieme pass. Doknić is nu in balbezit. Doknić draait met de bal, schiet en ... Vadeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 3:1

19e minuut.
Burek geeft de bal voor. Szurowski kopt de bal weg. Doknić rent richting de bal. Doknić schiet op doel. Vadeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 4:1

21e minuut.
Von Wattenwyl passt de bal met de wreef. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Jędrzejczak ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jędrzejczak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Szczurowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lantz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vadeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 5:1

23e minuut.
Klungelig pakt Jarzyna de bal. Jarzyna geeft een lange en hoge pass. Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski is nu in balbezit. Szczurowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 6:1

26e minuut.
Lantz onderschept slim de pass. Lantz geeft een lange en hoge pass. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 7:1

27e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal zonder na te denken. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski draait met de bal, schiet en ... Vadeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 8:1

29e minuut.
Vadeş met een sublieme pass. Sike kopt de bal weg. Doknić is nu in balbezit. Doknić haalt uit met een fantastische trap. Vadeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 9:1

30e minuut.
Criscuolo met een sublieme pass. Kala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz begaat een overtreding. Lantz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pietras speelt de bal door. Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 10:1

34e minuut.
Lantz passt de bal in één keer door. Pálfy is nu in balbezit. Met opzet legt Kala zijn tegenspeler op de grond. Kala krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lantz speelt de bal door. Jarzyna met een sublieme pass. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski schiet op doel. Vadeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 11:1

40e minuut.
Kala rent richting de bal. Pietras onderschept slim de pass. Pietras geeft een hoge lob. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski schiet op doel. Vadeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doknić is nu in balbezit. Doknić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 12:1

42e minuut.
Szurowski geeft de bal voor. Burek rent richting de bal. Doknić verovert de bal door een tackle van achteren. Doknić draait met de bal, schiet en ... Vadeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 39%, FC Karcag 61%.
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 13:1

49e minuut.
Sike is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Criscuolo. Sike raakt geblesseerd tijdens het duel. Sike zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczurowski kopt de bal weg. Doknić rent richting de bal. Doknić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 14:1

52e minuut.
Laguna met een harde bal richting middenveld. Lantz kopt de bal weg. Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 15:1

54e minuut.
Von Wattenwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Wattenwyl passt de bal in één keer door. Lantz met een sublieme pass. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ryczel met een sublieme pass. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczurowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 16:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerencsér komt het veld opgelopen. Löwengrip komt het veld opgelopen. Szałachowski komt het veld opgelopen. Von Wattenwyl met een snelle inworp. Lantz heeft problemen om de bal te vangen. Lantz speelt de bal door. Von Wattenwyl geeft de bal voor. Löwengrip maakt een snoekduik en kopt de bal. Vadeş bokst de bal weg.

66e minuut.
Löwengrip is nu in balbezit. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér speelt de bal door. Szałachowski rent richting de bal. Szałachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Löwengrip heeft problemen om de bal te vangen. Lantz met een sublieme pass. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip schiet op doel. Vadeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 17:1

72e minuut.
Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz passt de bal met de wreef. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zamora passt de bal in één keer door. Ryczel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kala. Kala krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Daar is Pálfy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfy geeft een hoge lob. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 18:1

81e minuut.
Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér heeft problemen om de bal te vangen. Gerencsér passt de bal met de wreef. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 19:1

83e minuut.
Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szałachowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lantz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski schiet op doel. Vadeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Lantz geeft de bal voor. Szałachowski heeft problemen om de bal te vangen. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap. Vadeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 20:1

86e minuut.
Von Wattenwyl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szałachowski de bal. Lantz rent richting de bal. Klungelig pakt Lantz de bal. Lantz haalt uit met een fantastische trap. Vadeş bokst de bal weg. Löwengrip rent richting de bal. Löwengrip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 21:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 40%, FC Karcag 60%.
DVTK 1910 Miskolc - FC Karcag 21:1