Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huricane Fotbal Club Sivela
xyz Tactiek 343am
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 33.9
average Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Năstase rent richting de bal. Terra is nu in balbezit. Terra met een sublieme pass. Cossaer is nu in balbezit. Cossaer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Karolek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vâlcu met de inworp. Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Terra passt de bal in één keer door. Daar is Bobeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossaert maakt een afschuwelijke overtreding. Bossaert krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Stănciulescu probeert de bal aan de voet te houden. Okuniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okuniewicz schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Bossaert rent richting de bal. Bossaert geeft de bal voor. Okuniewicz kopt de bal weg. Vieira rent richting de bal. Vieira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vieira kopt de bal weg. Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochanský is nu in balbezit. Okuniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Okuniewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Okuniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Struzik rent richting de bal. Okuniewicz rent richting de bal. Struzik is nu in balbezit. Struzik schiet op doel. Petruţ bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Fotbal Club Sivela 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 43%, Fotbal Club Sivela 57%.
Huricane - Fotbal Club Sivela 1:0

62e minuut.
Krupiński geeft een lange en hoge pass. Maliňák is nu in balbezit. Maliňák geeft de bal voor. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira draait met de bal, schiet en ... Petruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Krupiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dróżdż met een sublieme pass. Struzik rent richting de bal. Struzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Riffo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vâlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cossaer is nu in balbezit. Cossaer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dróżdż passt de bal met de wreef. Maliňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu rent richting de bal. Maliňák verovert de bal door een tackle van achteren. Maliňák geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 37%, Fotbal Club Sivela 63%.
Huricane - Fotbal Club Sivela 1:0