Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCEB Fablok Chrzanow
5-3-2D Tactiek 442R
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
42.2 gemiddelde waardering 44.2
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Santana met een sublieme pass. Kostiha rent richting de bal. Cambraia onderschept slim de pass. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel. De bal raakt de paal. Sendoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Trafas geeft de bal voor. Soldado kopt de bal weg. Lobeira is nu in balbezit. Lobeira geeft een hoge lob. Hillmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Lopo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Penetrante de bal. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Penetrante zijn tegenspeler op de grond. Penetrante krijgt een gele kaart. Santana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dziamgot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quốc Khánh probeert de bal aan de voet te houden. Quốc Khánh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kostiha probeert naar een medespeler te passen. Quốc Khánh probeert naar een medespeler te passen. Hillmann rent richting de bal. Hillmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fablok Chrzanow 0:1

28e minuut.
Kostiha met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Walczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walczewski krijgt een gele kaart. Trafas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quốc Khánh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hillmann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostiha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazura is nu in balbezit. Pazura passt de bal zonder na te denken. Quốc Khánh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Cabeleira speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cambraia de bal onder controle te krijgen. Franek rent richting de bal. Franek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 63%, Fablok Chrzanow 37%.
SCEB - Fablok Chrzanow 0:1

46e minuut.
Hermano komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Walczewski met de inworp. Penetrante rent richting de bal. Rachinha probeert naar een medespeler te passen. Soldado bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Walczewski speelt de bal door. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dziamgot zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dziamgot moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dziamgot schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Soldado geeft de bal voor. Walczewski kopt de bal weg. Chiper rent richting de bal. Chiper schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rachinha heeft problemen om de bal te vangen. Rachinha speelt de bal door. Soldado is nu in balbezit. Chiper rent richting de bal. Chiper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hillmann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chima komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cambraia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trafas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostiha is nu in balbezit. Kostiha geeft een lange en hoge pass. Hermano bokst de bal weg.

73e minuut.
Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura geeft de bal voor. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann draait met de bal, schiet en ... Hermano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fablok Chrzanow 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 51%, Fablok Chrzanow 49%.
SCEB - Fablok Chrzanow 0:2