Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC F. C. Onesti
4-2-2-2 Tactiek 1xextrema_s
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten adequate
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Laskowiec controleert de bal met de borst. Luzzatti verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui onderschept slim de pass. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Watras is nu in balbezit. Watras geeft een hoge lob. O’Donald kopt de bal weg. Moreay is nu in balbezit. Moreay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Buccianti is nu in balbezit. Buccianti geeft een hoge lob. Harrington rent richting de bal. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ching met een snelle inworp. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labiş krijgt een gele kaart. Harrington roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Harrington kan niet meer verder spelen. Gallice komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verardo de bal. Moreay is nu in balbezit. Moreay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cotenescu probeert de bal aan de voet te houden. Gallice is nu in balbezit. Gallice speelt de bal door. Klungelig pakt Verardo de bal. Verardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 37%, F. C. Onesti 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Missouri City FC - F. C. Onesti 0:0

53e minuut.
Araque met een sublieme pass. Moreay bereikt de bal nog maar net als eerste. Šusteršić is nu in balbezit. Moreay onderschept slim de pass. Moreay haalt uit met een fantastische trap. Nieddu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - F. C. Onesti 1:0

61e minuut.
Östberg is nu in balbezit. Gallice verovert de bal door een tackle van achteren. Gallice geeft de bal voor. Moreay is nu in balbezit. Moreay haalt uit met een fantastische trap. Nieddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
O’Donald kopt de bal weg. Daar is Jepson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jepson speelt de bal door. Moreay rent richting de bal. Moreay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Cotenescu is nu in balbezit. Jepson verovert de bal door een tackle van achteren. Jepson probeert naar een medespeler te passen. Verardo rent richting de bal. Verardo haalt uit met een fantastische trap. Nieddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drejan is nu in balbezit. Moreay verovert de bal door een tackle van achteren. Verardo is nu in balbezit. Verardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - F. C. Onesti 2:0

70e minuut.
Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec passt de bal zonder na te denken. Moreay is nu in balbezit. Moreay schiet op doel. Nieddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - F. C. Onesti 3:0

74e minuut.
Jepson probeert naar een medespeler te passen. Moreay rent richting de bal. Verardo rent richting de bal. Verardo schiet op doel. Nieddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - F. C. Onesti 4:0

84e minuut.
Araque probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt O’Donald de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buccianti. Buccianti krijgt een gele kaart.

85e minuut.
O’Donald met een snelle inworp. Moreay bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccianti onderschept slim de pass. Buccianti met een sublieme pass. Jepson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 39%, F. C. Onesti 61%.
Missouri City FC - F. C. Onesti 4:0