Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onibaku Combi Estrella Del Sur C.F
442 TSO V1 Tactiek Antonio2
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 32.7
excellent Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen solid


7e minuut.
Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné passt de bal in één keer door. Mahi rent richting de bal. Mahi geeft een hoge lob. Dieudonné maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Talabér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi met een sublieme pass. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 1:0

10e minuut.
Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér met een sublieme pass. Daar is Dieudonné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Serres speelt de bal door. Klungelig pakt Aslaksen de bal. Aslaksen passt de bal in één keer door. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel. López de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Talabér de bal. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mahi heeft problemen om de bal te vangen. Mahi passt de bal met de wreef. Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu geeft de bal voor. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 2:0

17e minuut.
Otxoa López geeft een hoge lob. Maceira is nu in balbezit. Ebrard maakt een afschuwelijke overtreding. Ebrard krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Taylor rent richting de bal. González Palacios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taylor raakt geblesseerd tijdens het duel. Dieudonné kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. López de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 3:0

23e minuut.
Mathieu onderschept slim de pass. Mahi is nu in balbezit. Mahi speelt de bal door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
López de la Rosa met een harde bal richting middenveld. Aslaksen kopt de bal weg. Dieudonné kan de bal niet met de borst controleren. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 4:0

26e minuut.
Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen probeert naar een medespeler te passen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 5:0

29e minuut.
Sellier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aslaksen de bal. Aslaksen speelt de bal door. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mathieu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt González Palacios de bal. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 6:0

37e minuut.
Domenech Ceballos probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vilchez controleert de bal met de borst. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen geeft de bal voor. Taylor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Le Brun met een sublieme pass. Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu geeft een lange en hoge pass. Mahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 22%, Estrella Del Sur C.F 78%.
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 7:0

48e minuut.
Mathieu passt de bal zonder na te denken. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen probeert naar een medespeler te passen. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zwirko geeft een hoge lob. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen passt de bal in één keer door. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 8:0

58e minuut.
Rodríguez Vilchez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Vilchez passt de bal in één keer door. Otxoa López bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dieudonné geeft de bal voor. Taylor springt en kopt de bal. López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dieudonné kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taylor is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 9:0

61e minuut.
Betancourt geeft een hoge lob. Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caprio maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Di Caprio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Di Caprio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Taylor passt de bal in één keer door. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen probeert naar een medespeler te passen. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi geeft de bal voor. Daar is Rodríguez Vilchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebrard is nu in balbezit. Ebrard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 10:0

70e minuut.
Klungelig pakt Mathieu de bal. Domenech Ceballos rent richting de bal. Domenech Ceballos geeft de bal voor. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Aslaksen met de inworp. Domenech Ceballos met een sublieme pass. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zwirko rent richting de bal. Zwirko geeft een hoge lob. Daar is Talabér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. López de la Rosa bokst de bal weg. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 11:0

90e minuut.
Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Talabér de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mahi neemt de hoekschop. Taylor kopt de bal weg. López de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 31%, Estrella Del Sur C.F 69%.
Onibaku Combi - Estrella Del Sur C.F 11:0