Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint Amazigh Team FC
anders Tactiek TRY
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35 gemiddelde waardering 30
goed Schieten matig
goed Passen zwak
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Leyman kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabal de bal. Met opzet legt Sieniuta zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sieniuta naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
De Bondt is nu in balbezit. De Bondt geeft een lange en hoge pass. Crapa probeert naar een medespeler te passen. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Garcea met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verlinden met de inworp. Dupuis rent richting de bal. Dupuis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Amazigh Team FC 1:0

21e minuut.
Giannelli is nu in balbezit. Keshta is nu in balbezit. Al Daly onderschept slim de pass. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Garcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Giannelli rent richting de bal. Giannelli geeft de bal voor. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Amazigh Team FC 2:0

44e minuut.
Qasim rent richting de bal. Teska onderschept slim de pass. Teska geeft een lange en hoge pass. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. Garcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 56%, Amazigh Team FC 44%.
F.C. Club Saint - Amazigh Team FC 2:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garcea trapt de bal weg. Van Lerberghe kopt de bal weg. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giannelli. Lipnicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lipnicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. El Hadeedi rent richting de bal. El Hadeedi draait met de bal, schiet en ... Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden passt de bal met de wreef. Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Daly verovert de bal door een tackle van achteren. Al Daly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Giannelli rent richting de bal. Giannelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giannelli rent richting de bal. Giannelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 55%, Amazigh Team FC 45%.
F.C. Club Saint - Amazigh Team FC 2:0