Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Northville F.C. Club Saint
begin Tactiek anders
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Van der Straeten speelt de bal door. Warianka controleert de bal met de borst. Van der Straeten rent richting de bal. Warianka rent richting de bal. Warianka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dockx is nu in balbezit. Dockx passt de bal met de wreef. Daar is Warianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dockx schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Al Daly rent richting de bal. Dockx verovert de bal door een tackle van achteren. Morka is nu in balbezit. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sieniuta met een snelle inworp. Van der Straeten bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis schiet op doel. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - F.C. Club Saint 0:1

37e minuut.
Darnyi rent richting de bal. Warianka is nu in balbezit. Al Daly begaat een overtreding. Al Daly krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Dockx is nu in balbezit. Dupuis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dupuis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 51%, F.C. Club Saint 49%.
F.C. Northville - F.C. Club Saint 0:1

60e minuut.
Teska probeert naar een medespeler te passen. Van der Straeten rent richting de bal. Van der Straeten passt de bal met de wreef. Warianka rent richting de bal. Warianka draait met de bal, schiet en ... Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kalkbrenner rent richting de bal. Kalkbrenner passt de bal in één keer door. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - F.C. Club Saint 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 51%, F.C. Club Saint 49%.
F.C. Northville - F.C. Club Saint 0:2