Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Neckzl Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1832
Neckzl Lacivert Sarı
ilhan var Tactiek 3223
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
32 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Bartík geeft een lange en hoge pass. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayaviri rent richting de bal. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... Lemos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - Lacivert Sarı 0:1

8e minuut.
Agirrezabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Palata verovert de bal door een tackle van achteren. Palata met een sublieme pass. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bartík rent richting de bal. Jurasik verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasik speelt de bal door. Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaviri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drăgoescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palata is nu in balbezit. Palata schiet op doel. Ayaviri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
bin Rahan met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bartík zal de hoekschop nemen. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jurasik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bartík de bal onder controle te krijgen. Jurasik rent richting de bal. Bartík verovert de bal door een tackle van achteren. Bartík haalt uit met een fantastische trap. Lemos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Yevseev onderschept slim de pass. Yevseev speelt de bal door. Palata probeert naar een medespeler te passen. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Logason komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Logason onderschept slim de pass. Logason met een sublieme pass. Ayaviri rent richting de bal. Ayaviri draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Białożyt geeft een hoge lob. Molotov probeert de bal aan de voet te houden. Ayaviri geeft een lange en hoge pass. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu schiet op doel. Lemos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ayaviri is nu in balbezit. Ayaviri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neckzl 53%, Lacivert Sarı 47%.
Neckzl - Lacivert Sarı 0:1

47e minuut.
Logason is nu in balbezit. Logason passt de bal met de wreef. Săpunaru kan de bal niet met de borst controleren. Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaviri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
León speelt de bal door. Logason bereikt de bal nog maar net als eerste. Logason probeert naar een medespeler te passen. Ayaviri is nu in balbezit. Ayaviri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Yevseev met een sublieme pass. Logason rent richting de bal. Logason geeft een hoge lob. Ayaviri rent richting de bal. Ayaviri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Songin speelt de bal door. Logason is nu in balbezit. Logason passt de bal in één keer door. Drăgoescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoescu schiet op doel. Lemos bokst de bal weg. Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaviri schiet op doel. Lemos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ayaviri rent richting de bal. Ayaviri geeft een lange en hoge pass. Drăgoescu kan de bal niet met de borst controleren. Ayaviri rent richting de bal. Ayaviri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Logason rent richting de bal. Logason geeft een hoge lob. Molotov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap. Lemos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Lorenzo geeft de bal voor. Ayaviri kopt de bal weg. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - Lacivert Sarı 0:2

68e minuut.
Venneker speelt de bal door. Grande heeft problemen om de bal te vangen. Ayaviri is nu in balbezit. Ayaviri draait met de bal, schiet en ... Lemos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Logason passt de bal zonder na te denken. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin met een sublieme pass. Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaviri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. León rent richting de bal. Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Yevseev geeft een hoge lob. Drăgoescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ayaviri de bal. Ayaviri draait met de bal, schiet en ... Lemos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - Lacivert Sarı 0:3

85e minuut.
Sivrice rent richting de bal. Logason rent richting de bal. Logason geeft de bal voor. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemos met een sublieme pass. Yevseev heeft problemen om de bal te vangen. Venneker rent richting de bal. Yevseev onderschept slim de pass. Yevseev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drăgoescu probeert de bal met de borst te controleren. Drăgoescu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grande is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Songin geeft de bal voor. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu schiet op doel. Lemos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neckzl 64%, Lacivert Sarı 36%.
Neckzl - Lacivert Sarı 0:3