Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea 1919 Cluj Fulgerul Vașcău
GWB?! 532 Kopa Tactiek quite normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 8
58.8 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Şerb geeft een lange en hoge pass. Wędrowski geeft een lange en hoge pass. Szlachta kopt de bal weg. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Şerb probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb begaat een overtreding. Şerb krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Szlachta geeft een lange en hoge pass. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Fulgerul Vașcău 1:0

14e minuut.
Beray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vallée komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Ismaili kopt de bal weg. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta geeft een hoge lob. Kabagaimu springt en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Tonucci met een snelle inworp. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szlachta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski onderschept slim de pass. Met opzet legt Pöntinen zijn tegenspeler op de grond. Pöntinen krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Diéguez geeft de bal voor. Daar is Siwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński schiet op doel. Beşok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 46%, Fulgerul Vașcău 54%.
Universitatea 1919 Cluj - Fulgerul Vașcău 1:0

52e minuut.
Coc passt de bal zonder na te denken. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moskalewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Diéguez geeft de bal voor. Coc is nu in balbezit. Coc geeft een hoge lob. Grigorescu krijgt zijn hoofd ertegen. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Fulgerul Vașcău 2:0

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Huzmi niet meer kan verder spelen. Vallarta komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Siwek geeft een hoge lob. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu geeft de bal voor. Klungelig pakt Siwek de bal. Tonucci rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan geeft de bal voor. Szefliński probeert de bal met de borst te controleren. Szefliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Fulgerul Vașcău 2:1

81e minuut.
Diéguez is nu in balbezit. Coc onderschept slim de pass. Coc met een sublieme pass. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... Vallarta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Fulgerul Vașcău 3:1

81e minuut.
Pöntinen probeert naar een medespeler te passen. Tonucci rent richting de bal. Tonucci passt de bal met de wreef. Szefliński rent richting de bal. Szefliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 47%, Fulgerul Vașcău 53%.
Universitatea 1919 Cluj - Fulgerul Vașcău 3:1