Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC MECMAR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1901
FC MECMAR Orły Łysego 1
too ta Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Roztocki met de inworp. Daar is Kaczmarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kaczmarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kus is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kus rent richting de bal. Roztocki verovert de bal door een tackle van achteren. Roztocki speelt de bal door. Klawikowski rent richting de bal. Klawikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Orły Łysego 1 1:0

25e minuut.
Bidziński is nu in balbezit. Bidziński passt de bal zonder na te denken. Piszpan heeft problemen om de bal te vangen. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Belka is nu in balbezit. Belka speelt de bal door. Dojaś rent richting de bal. Klawikowski onderschept slim de pass. Klawikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Orły Łysego 1 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 55%, Orły Łysego 1 45%.
FC MECMAR - Orły Łysego 1 2:0

75e minuut.
Belka met de inworp. Kruczek heeft problemen om de bal te vangen. Podbipięta is nu in balbezit. Bidziński rent richting de bal. Bidziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Belka is nu in balbezit. Belka geeft een lange en hoge pass. Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawikowski schiet op doel. Paal! Kubełek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Orły Łysego 1 3:0

82e minuut.
Kołpaczyński geeft een hoge lob. Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Belka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Halikowski met een sublieme pass. Musuła rent richting de bal. Musuła speelt de bal door. Bidziński rent richting de bal. Bidziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Roztocki rent richting de bal. Roztocki geeft een lange en hoge pass. Łapeta met een sublieme pass. Klawikowski rent richting de bal. Klawikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Orły Łysego 1 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 48%, Orły Łysego 1 52%.
FC MECMAR - Orły Łysego 1 4:0