Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 21:59
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: MorumBIS
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45767
Expressinho Tricolor Juvense
2 x 2 Tactiek 2x2
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
14 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 54.9
average Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Rocha de bal onder controle te krijgen. Aszer rent richting de bal. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha draait met de bal, schiet en ... Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Aszer is nu in balbezit. Aszer met een sublieme pass. Buscema rent richting de bal. Buscema draait met de bal, schiet en ... Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Amaral is nu in balbezit. Aszer begaat een overtreding. Amaral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Independente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aszer kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Independente zal de hoekschop nemen. Amaral springt en kopt de bal. Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Aszer verovert de bal door een tackle van achteren. Aszer passt de bal met de wreef. Buscema rent richting de bal. Buscema draait met de bal, schiet en ... Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 0:1

11e minuut.
Amaral probeert naar een medespeler te passen. Independente heeft problemen om de bal te vangen. Buscema verovert de bal door een tackle van achteren. Buscema draait met de bal, schiet en ... Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buscema is nu in balbezit. Buscema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 0:2

13e minuut.
Aszer kopt de bal weg. Buscema is nu in balbezit. Independente is nu in balbezit. Buscema onderschept slim de pass. Buscema schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buscema bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco met een sublieme pass. Daar is Aszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Independente de bal. Buscema is nu in balbezit. Independente is nu in balbezit. Buscema onderschept slim de pass. Buscema draait met de bal, schiet en ... Tinoco bokst de bal weg. Buscema is nu in balbezit. Buscema haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 0:3

27e minuut.
Aszer probeert naar een medespeler te passen. Minoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Minoja geeft de bal voor. Buscema bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscema draait met de bal, schiet en ... Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buscema is nu in balbezit. Buscema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 0:4

31e minuut.
Tinoco met een sublieme pass. Aszer kopt de bal weg. Buscema is nu in balbezit. Buscema schiet op doel. Paal! Independente bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscema verovert de bal door een tackle van achteren. Buscema haalt uit met een fantastische trap. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Independente kopt de bal weg. Papel rent richting de bal. Papel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buscema de bal. Buscema draait met de bal, schiet en ... Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buscema bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista verovert de bal door een tackle van achteren. Paulista geeft de bal voor. Amaral rent richting de bal. Amaral schiet op doel. Acevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amaral rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kargul geeft een lange en hoge pass. Buscema kopt de bal weg. Aszer probeert naar een medespeler te passen. Buscema rent richting de bal. Buscema haalt uit met een fantastische trap. Tinoco bokst de bal weg. Buscema rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buscema zal de hoekschop nemen. Aszer is nu in balbezit. Aszer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Aszer is nu in balbezit. Aszer speelt de bal door. Buscema is nu in balbezit. Buscema schiet op doel. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 0:5

45e minuut.
Buscema raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sievers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 64%, Juvense 36%.
Expressinho Tricolor - Juvense 0:5

47e minuut.
Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs geeft een hoge lob. Sievers rent richting de bal. Sievers haalt uit met een fantastische trap. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 0:6

54e minuut.
Esca onderschept slim de pass. Esca geeft een hoge lob. Amaral rent richting de bal. Amaral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 1:6

62e minuut.
Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Rocha speelt de bal door. Esca speelt de bal door. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Vlad is nu in balbezit. Vlad passt de bal zonder na te denken. Daar is Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaral schiet op doel. Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aszer rent richting de bal. Aszer geeft een hoge lob. Sievers rent richting de bal. Sievers haalt uit met een fantastische trap. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tinoco met een harde bal richting middenveld. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer probeert naar een medespeler te passen. Sievers is nu in balbezit. Sievers schiet op doel. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Independente heeft problemen om de bal te vangen. Sievers bereikt de bal nog maar net als eerste. Independente rent richting de bal. Sievers verovert de bal door een tackle van achteren. Sievers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad onderschept slim de pass. Vlad passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amaral de bal. Amaral schiet op doel. Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sievers speelt de bal door. Aszer probeert de bal aan de voet te houden. Amaral rent richting de bal. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Acevedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Acevedo trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Independente de bal. Sievers is nu in balbezit. Sievers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 63%, Juvense 37%.
Expressinho Tricolor - Juvense 1:7