Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rapid Campulung Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1298
Rapid Campulung FC Arges 1953
proba 1 Tactiek C1
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
27.9 gemiddelde waardering 43.3
slecht Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Menegoli haalt uit met een fantastische trap. De Marco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Naranjo zal de hoekschop nemen. Esmendi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Begloţă probeert naar een medespeler te passen. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo speelt de bal door. Begloţă rent richting de bal. Begloţă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Begloţă rent richting de bal. Begloţă probeert naar een medespeler te passen. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo geeft een hoge lob. Październik heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Naranjo zal de hoekschop nemen. Jarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Begloţă passt de bal zonder na te denken. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk passt de bal zonder na te denken. Esmendi rent richting de bal. Esmendi schiet op doel. Capoferri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naranjo met de inworp. Begloţă is nu in balbezit. Begloţă geeft een lange en hoge pass. Menegoli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vaast heeft problemen om de bal te vangen. Vaast speelt de bal door. Hedrén is nu in balbezit. Menegoli is nu in balbezit. Menegoli haalt uit met een fantastische trap. Paal! Capoferri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Schavemaker passt de bal met de wreef. Pietrkiewicz rent richting de bal. Gomezjurado begaat een overtreding. Gomezjurado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Campulung 70%, FC Arges 1953 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid Campulung - FC Arges 1953 0:0

50e minuut.
Jarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Esmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk rent richting de bal. Esmendi is nu in balbezit. Esmendi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gomezjurado onderschept slim de pass. Gomezjurado geeft de bal voor. Daar is Hedrén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk haalt uit met een fantastische trap. Capoferri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - FC Arges 1953 0:1

78e minuut.
Naranjo met de inworp. Begloţă rent richting de bal. Begloţă geeft een lange en hoge pass. Daar is Esmendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esmendi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Campulung 79%, FC Arges 1953 21%.
Rapid Campulung - FC Arges 1953 0:1