Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: bunicutza05 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5903
bunicutza05 FC New Sibiu
4-3-3 ??? Tactiek D-433D
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
20 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 42.6
very good Schieten adequate
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka geeft de bal voor. Błażej heeft problemen om de bal te vangen. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. Beerten bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kuleczka kopt de bal weg. Raneri geeft de bal voor. Lehner kopt de bal weg. Klungelig pakt Dumitriu de bal. Dumitriu haalt uit met een fantastische trap. Beerten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Błażej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prisecari rent richting de bal. Błażej begaat een overtreding. Prisecari raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dumitriu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - FC New Sibiu 1:0

13e minuut.
Raneri met een sublieme pass. Lehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehner passt de bal met de wreef. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - FC New Sibiu 2:0

29e minuut.
Pontigia geeft een hoge lob. Prisecari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Błażej neemt vlug de vrije trap. Pontigia geeft een lange en hoge pass. Lehner krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Sabou geeft de bal voor. Inworp. Prisecari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehner is nu in balbezit. Lehner haalt uit met een fantastische trap. Beerten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea geeft de bal voor. Raneri kopt de bal weg. Prisecari rent richting de bal. Prisecari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 25%, FC New Sibiu 75%.
bunicutza05 - FC New Sibiu 2:0

58e minuut.
Eggimann is nu in balbezit. Eggimann passt de bal zonder na te denken. Lehner rent richting de bal. Lehner draait met de bal, schiet en ... Beerten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - FC New Sibiu 3:0

59e minuut.
Klungelig pakt Dumitriu de bal. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı geeft een lange en hoge pass. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann geeft een lange en hoge pass. Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann verovert de bal door een tackle van achteren. Eggimann geeft een lange en hoge pass. Lehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehner haalt uit met een fantastische trap. Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bordas passt de bal zonder na te denken. McBride geeft een lange en hoge pass. Dumitriu kopt de bal weg. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Żwirek onderschept slim de pass. Żwirek geeft de bal voor. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 28%, FC New Sibiu 72%.
bunicutza05 - FC New Sibiu 3:0