Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 19:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Champagne Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3990
Stade Sparnaciens FC GZR
Losange Tactiek 352
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


1e minuut.
Briand rent richting de bal. Klungelig pakt Nef de bal. Kuffer begaat een overtreding. Kuffer krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski speelt de bal door. Nef heeft problemen om de bal te vangen. Nef draait met de bal, schiet en ... Afrika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 1:0

3e minuut.
Briand probeert naar een medespeler te passen. Nef is nu in balbezit. Wohlfart is nu in balbezit. Nef onderschept slim de pass. Nef draait met de bal, schiet en ... Afrika bokst de bal weg. Briand bereikt de bal nog maar net als eerste. Briand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lauri rent richting de bal. Lauri geeft een lange en hoge pass. Nef krijgt zijn hoofd ertegen. Briand is nu in balbezit. Briand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 2:0

19e minuut.
Nef heeft problemen om de bal te vangen. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guga neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Guga is nu in balbezit. Guga passt de bal in één keer door. Nef is nu in balbezit. Nef haalt uit met een fantastische trap. Afrika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 3:0

25e minuut.
Guga is nu in balbezit. Guga probeert naar een medespeler te passen. Briand heeft problemen om de bal te vangen. Nef rent richting de bal. Nef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Guga kopt de bal weg. Bá Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Chazot begaat een overtreding. Chazot krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lauri onderschept slim de pass. Lauri met een sublieme pass. Wohlfart is nu in balbezit. Briand onderschept slim de pass. Briand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nef passt de bal in één keer door. Briand is nu in balbezit. Briand passt de bal in één keer door. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lauri rent richting de bal. Lauri passt de bal in één keer door. Briand speelt de bal door. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 4:0

40e minuut.
Afrika trapt de bal weg van het doel. Lauri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nef de bal onder controle te krijgen. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pasikowski kopt de bal weg. Zennane heeft problemen om de bal te vangen. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ... Afrika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade Sparnaciens 35%, FC GZR 65%.
Stade Sparnaciens - FC GZR 5:0

46e minuut.
Pichot komt het veld opgelopen. David komt het veld opgelopen. Pardo komt het veld opgelopen. Zatelli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pardo speelt de bal door. David rent richting de bal. David geeft een lange en hoge pass. Nef rent richting de bal. Nef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 6:0

50e minuut.
David is nu in balbezit. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo met een sublieme pass. Guga rent richting de bal. Guga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli draait met de bal, schiet en ... Wohlfart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Afrika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 7:0

55e minuut.
Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo speelt de bal door. Nef rent richting de bal. Nef haalt uit met een fantastische trap. Afrika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 8:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef schiet op doel. Afrika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - FC GZR 9:0

60e minuut.
Rasquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga onderschept slim de pass. Guga passt de bal met de wreef. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Guga rent richting de bal. Guga passt de bal in één keer door. Nef is nu in balbezit. Nef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski met een sublieme pass. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga rent richting de bal. Guga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wolmering komt het veld opgelopen. Bewing komt het veld opgelopen. Afrika trapt de bal weg van het doel. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rasquin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rasquin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Klungelig pakt Pardo de bal. Pardo geeft een lange en hoge pass. Nef kopt de bal weg. Zatelli rent richting de bal. Zatelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Pardo geeft een lange en hoge pass. Zatelli kopt de bal weg. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ... Afrika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade Sparnaciens 20%, FC GZR 80%.
Stade Sparnaciens - FC GZR 9:0