Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Langevåg IL KS Inwalidos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 28.1
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Rishaug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik is nu in balbezit. Njærheim is nu in balbezit. Njærheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Langevåg IL - KS Inwalidos 1:0

14e minuut.
Kurcewicz rent richting de bal. Kurcewicz speelt de bal door. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Langevåg IL - KS Inwalidos 1:1

16e minuut.
Kurcewicz probeert de bal aan de voet te houden. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsæter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krogsæter krijgt een gele kaart. Kusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piosik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prusak rent richting de bal. Prusak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Njærheim verovert de bal door een tackle van achteren. Njærheim probeert naar een medespeler te passen. Eikeland is nu in balbezit. Eikeland haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Prusak speelt de bal door. Klungelig pakt Maska de bal. Maska speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maska rent richting de bal. Njærheim onderschept slim de pass. Njærheim passt de bal in één keer door. Eikeland is nu in balbezit. Eikeland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Darniak is nu in balbezit. Darniak met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... Brennvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Langevåg IL - KS Inwalidos 1:2

39e minuut.
Eikeland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Njærheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Langevåg IL 51%, KS Inwalidos 49%.
Langevåg IL - KS Inwalidos 1:2

49e minuut.
Siewkowski geeft de bal voor. Kurcewicz is nu in balbezit. Kurcewicz probeert naar een medespeler te passen. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Namysłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prusak geeft de bal voor. Klungelig pakt Bragstad de bal. Kurcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Darniak verovert de bal door een tackle van achteren. Darniak met een sublieme pass. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Langevåg IL - KS Inwalidos 1:3

85e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal in één keer door. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel. Sæbø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Langevåg IL - KS Inwalidos 1:4

89e minuut.
Piosik speelt de bal door. Løkling is nu in balbezit. Løkling passt de bal zonder na te denken. Eikeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikeland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Langevåg IL 47%, KS Inwalidos 53%.
Langevåg IL - KS Inwalidos 1:4