Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cangrejo Ermitaño Olimpia Wojnicz
Todos abajo Tactiek tk
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


22e minuut.
Groothuizen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ðức Kiên de bal. Przerada rent richting de bal. Przerada schiet op doel. Zhukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stănescu onderschept slim de pass. Choque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache maakt een afschuwelijke overtreding. Cristache krijgt een gele kaart. Choque moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Choque kan niet meer verder spelen. Bogunović komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kuształa geeft een lange en hoge pass. Pető kopt de bal weg. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerada is nu in balbezit. Przerada haalt uit met een fantastische trap. Zhukov bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zhukov trapt de bal weg van het doel. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Barceló heeft problemen om de bal te vangen. Barceló haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 54%, Olimpia Wojnicz 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cangrejo Ermitaño - Olimpia Wojnicz 0:0

47e minuut.
Inworp. Coporan met de inworp. Szaleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto geeft een lange en hoge pass. Comin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barceló rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Olimpia Wojnicz 1:0

50e minuut.
Ðức Kiên met een sublieme pass. Hochhauser geeft een lange en hoge pass. Krzywda kopt de bal weg. Groothuizen geeft de bal voor. Štrublić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cristache geeft een hoge lob. Daar is Pető, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrublić is nu in balbezit. Štrublić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cristache geeft een lange en hoge pass. Štrublić rent richting de bal. Pető rent richting de bal. Štrublić verovert de bal door een tackle van achteren. Štrublić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruszewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cristache schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pető de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikiel zal de hoekschop nemen. Przerada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cangrejo Ermitaño - Olimpia Wojnicz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 62%, Olimpia Wojnicz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cangrejo Ermitaño - Olimpia Wojnicz 1:1