Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Langevåg IL
dupa zbita 3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
48 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 19.9
outstanding Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský is nu in balbezit. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Kaczka rent richting de bal. Holte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iarca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nowak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 1:0

7e minuut.
Nowak rent richting de bal. Skogli geeft een hoge lob. Njærheim probeert de bal aan de voet te houden. Kaczka rent richting de bal. Kaczka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Maralík de bal. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka passt de bal met de wreef. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kaczka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Løkling de bal. Pasik rent richting de bal. Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský geeft een hoge lob. Brennvik bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojārs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ralovský met een sublieme pass. Klungelig pakt Pasik de bal. Pasik geeft een lange en hoge pass. Brennvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 2:0

10e minuut.
Krogsæter rent richting de bal. Ralovský verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczka geeft een hoge lob. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ... Brennvik bokst de bal weg. Klungelig pakt Sæbø de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 3:0

11e minuut.
Parisi met een snelle inworp. Ralovský geeft een lange en hoge pass. Daar is Skogli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 4:0

12e minuut.
Nowak met een sublieme pass. Løkling bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca onderschept slim de pass. Iarca geeft de bal voor. Đedović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brennvik met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iarca met een snelle inworp. Kaczka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Đedović passt de bal in één keer door. Ralovský speelt de bal door. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 5:0

20e minuut.
Løkling rent richting de bal. Đedović verovert de bal door een tackle van achteren. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský geeft een lange en hoge pass. Nowak krijgt zijn hoofd ertegen. Brennvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pasik geeft de bal voor. Nowak kopt de bal weg. Đedović probeert de bal aan de voet te houden. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 6:0

26e minuut.
Daar is Pasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Bragstad probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 7:0

28e minuut.
Kaczka passt de bal in één keer door. Mørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Løkling rent richting de bal. Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský passt de bal met de wreef. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 8:0

30e minuut.
Kaczka geeft een hoge lob. Daar is Sæbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Đedović rent richting de bal. Đedović passt de bal met de wreef. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel. Brennvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 9:0

34e minuut.
Ralovský onderschept slim de pass. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský rent richting de bal. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Skogli rent richting de bal. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský geeft een hoge lob. Đedović is nu in balbezit. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 10:0

37e minuut.
Bojārs rent richting de bal. Bojārs geeft de bal voor. Klungelig pakt Bragstad de bal. Đedović is nu in balbezit. Đedović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Eikeland is nu in balbezit. Iarca geeft een hoge lob. Đedović is nu in balbezit. Đedović geeft een hoge lob. Nowak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ralovský verovert de bal door een tackle van achteren. Ralovský speelt de bal door. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Brennvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 11:0

40e minuut.
Løkling is nu in balbezit. Đedović onderschept slim de pass. Ralovský met een sublieme pass. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Brennvik trapt de bal weg. Pasik kopt de bal weg. Ralovský speelt de bal door. Đedović is nu in balbezit. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 12:0

43e minuut.
Rishaug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasik geeft de bal voor. Daar is Bragstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 13:0

45e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Iarca passt de bal in één keer door. Daar is Đedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đedović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 12%, Langevåg IL 88%.
Precz Hanysy - Langevåg IL 14:0

46e minuut.
Ralovský speelt de bal door. Iarca rent richting de bal. Iarca passt de bal zonder na te denken. Daar is Đedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 15:0

48e minuut.
Sæbø geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Eikeland stond buitenspel. Maralík maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 16:0

49e minuut.
Eikeland speelt de bal door. Njærheim heeft problemen om de bal te vangen. Đedović onderschept slim de pass. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kaczka geeft een hoge lob. Pasik met een sublieme pass. Mạnh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thắng geeft een lange en hoge pass. Nowak springt en kopt de bal. Brennvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đedović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Iarca passt de bal zonder na te denken. Kaczka probeert naar een medespeler te passen. Brennvik speelt de bal door. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca geeft de bal voor. Brennvik bokst de bal weg. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 17:0

53e minuut.
Iarca geeft een lange en hoge pass. Nowak kopt de bal weg. Daar is Pasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralovský rent richting de bal. Ralovský draait met de bal, schiet en ... Brennvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel. Brennvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 18:0

53e minuut.
Eikeland probeert naar een medespeler te passen. Njærheim heeft problemen om de bal te vangen. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brennvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 19:0

55e minuut.
Pasik passt de bal in één keer door. Ralovský is nu in balbezit. Kaczka speelt de bal door. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sæbø is nu in balbezit. Sæbø geeft een hoge lob. Bojārs kopt de bal weg. Iarca speelt de bal door. Daar is Sæbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ... Brennvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 20:0

58e minuut.
Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka met een sublieme pass. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 21:0

64e minuut.
Nowak kopt de bal weg. Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský passt de bal in één keer door. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Mørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralovský onderschept slim de pass. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 22:0

68e minuut.
Pasik geeft de bal voor. Sæbø heeft problemen om de bal te vangen. Pasik geeft de bal voor. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Nowak rent richting de bal. Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský passt de bal met de wreef. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 23:0

78e minuut.
Løkling rent richting de bal. Løkling passt de bal met de wreef. Pasik rent richting de bal. Pasik geeft een lange en hoge pass. Nowak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Skogli rent richting de bal. Skogli speelt de bal door. Pasik rent richting de bal. Pasik geeft de bal voor. Iarca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Parisi met een snelle inworp. Kaczka rent richting de bal. Kaczka geeft de bal voor. Nowak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brennvik trapt de bal weg. Pasik kopt de bal weg. Kaczka heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Thắng geeft een hoge lob. Đedović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojārs verovert de bal door een tackle van achteren. Bojārs passt de bal met de wreef. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mørk geeft de bal voor. Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi geeft een lange en hoge pass. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Brennvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 24:0

88e minuut.
Mạnh Thắng speelt de bal door. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský met een sublieme pass. Đedović rent richting de bal. Đedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Langevåg IL 25:0

89e minuut.
Kaczka passt de bal zonder na te denken. Iarca rent richting de bal. Iarca passt de bal zonder na te denken. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Iarca kopt de bal weg. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Brennvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 15%, Langevåg IL 85%.
Precz Hanysy - Langevåg IL 25:0