Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Inwalidos turyści
Normal Tactiek 1v235
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 32.2
average Schieten weak
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


5e minuut.
Jarzyński geeft een hoge lob. Goździejewski rent richting de bal. Płotka verovert de bal door een tackle van achteren. Płotka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - turyści 0:1

24e minuut.
Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombek onderschept slim de pass. Dombek speelt de bal door. Płotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Inwalidos 72%, turyści 28%.
KS Inwalidos - turyści 0:1

61e minuut.
Namysłowski rent richting de bal. Pietranik verovert de bal door een tackle van achteren. Namysłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Namysłowski krijgt een gele kaart. Pietranik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pietranik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dombek maakt een snoekduik en kopt de bal. Siewkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - turyści 0:2

66e minuut.
Siewkowski probeert naar een medespeler te passen. Darniak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szczerbal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński geeft de bal voor. Siewkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Puda rent richting de bal. Puda geeft de bal voor. Dombek is nu in balbezit. Dombek passt de bal in één keer door. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - turyści 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Inwalidos 68%, turyści 32%.
KS Inwalidos - turyści 0:3