Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP 21 Kowala Cangrejo Ermitaño
Normal Tactiek Todos abajo
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


9e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Stănescu geeft de bal voor. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barceló is nu in balbezit. Barceló haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Stănescu kan de bal niet met de borst controleren. Papajec is nu in balbezit. Papajec met een sublieme pass. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:1

20e minuut.
Hochhauser onderschept slim de pass. Lissek rent richting de bal. Hochhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Stănescu rent richting de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Barreto passt de bal zonder na te denken. Barceló is nu in balbezit. Barceló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:2

24e minuut.
Czwertyński probeert naar een medespeler te passen. Rejski heeft problemen om de bal te vangen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Papajec is nu in balbezit. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft de bal voor. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Stănescu met een snelle inworp. Bogunović geeft een hoge lob. Coporan geeft een hoge lob. Barceló springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Galusko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:3

36e minuut.
Lissek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissek passt de bal in één keer door. Piech met een sublieme pass. Barceló is nu in balbezit. Barceló schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Papajec is nu in balbezit. Barreto onderschept slim de pass. Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP 21 Kowala 77%, Cangrejo Ermitaño 23%.
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:4

50e minuut.
Papajec rent richting de bal. Papajec speelt de bal door. Lissek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochhauser is nu in balbezit. Hochhauser geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Coporan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănescu kan de bal niet met de borst controleren. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coporan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lissek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Hochhauser geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barceló krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:5

68e minuut.
Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan geeft een hoge lob. Barceló probeert de bal met de borst te controleren. Barceló draait met de bal, schiet en ... Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:6

72e minuut.
Barreto speelt de bal door. Klungelig pakt Hochhauser de bal. Hochhauser geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barceló de bal. Barceló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:7

81e minuut.
Piech geeft een lange en hoge pass. Bogunović kopt de bal weg. Czwertyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:8

85e minuut.
Barreto passt de bal zonder na te denken. Coporan is nu in balbezit. Coporan geeft de bal voor. Barceló rent richting de bal. Barceló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:9

90e minuut.
Stănescu speelt de bal door. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barceló wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP 21 Kowala 76%, Cangrejo Ermitaño 24%.
AP 21 Kowala - Cangrejo Ermitaño 0:9