Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Wojnicz KS Inwalidos
tk Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 27.3
very good Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen geeft een lange en hoge pass. Przerada rent richting de bal. Przerada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kusz rent richting de bal. Szaleniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kusz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurcewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 0:1

11e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft een hoge lob. Cristache met een sublieme pass. Daar is Štrublić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrublić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen speelt de bal door. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Štrublić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cordero geeft de bal voor. Namysłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przerada. Przerada krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Piosik rent richting de bal. Cristache onderschept slim de pass. Cristache speelt de bal door. Przerada rent richting de bal. Przerada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Cordero geeft een hoge lob. Goździejewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Piosik de bal. Štrublić is nu in balbezit. Štrublić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero geeft de bal voor. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada schiet op doel. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 1:1

41e minuut.
Groothuizen is nu in balbezit. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel speelt de bal door. Štrublić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrublić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wojnicz 40%, KS Inwalidos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 1:1

48e minuut.
Przerada kopt de bal weg. Štrublić is nu in balbezit. Daar is Štrublić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrublić schiet op doel. Siewkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 2:1

53e minuut.
Szaleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawski geeft de bal voor. Štrublić is nu in balbezit. Przerada is nu in balbezit. Przerada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 3:1

59e minuut.
Krzywda geeft een hoge lob. Daar is Namysłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerada rent richting de bal. Cristache rent richting de bal. Cristache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Kruszewski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cristache passt de bal met de wreef. Przerada heeft problemen om de bal te vangen. Przerada passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Štrublić de bal. Štrublić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Siewkowski trapt de bal weg. Nikiel kopt de bal weg. Štrublić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrublić schiet op doel. Siewkowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero geeft een hoge lob. Štrublić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Przerada de bal onder controle te krijgen. Przerada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 4:1

72e minuut.
Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štrublić de bal. Štrublić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Namysłowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cristache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przerada is nu in balbezit. Przerada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Siewkowski met een harde bal richting middenveld. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache passt de bal in één keer door. Przerada is nu in balbezit. Przerada haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski bokst de bal weg.

82e minuut.
Cristache kopt de bal weg. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft de bal voor. Štrublić rent richting de bal. Štrublić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 5:1

83e minuut.
Kurcewicz passt de bal zonder na te denken. Piosik is nu in balbezit. Przerada verovert de bal door een tackle van achteren. Przerada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suchodolski de bal. Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero geeft een lange en hoge pass. Štrublić controleert de bal met de borst. Štrublić haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wojnicz 28%, KS Inwalidos 72%.
Olimpia Wojnicz - KS Inwalidos 6:1