Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP 21 Kowala Precz Hanysy
Normal Tactiek dupa zbita 3
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 51
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Parisi heeft problemen om de bal te vangen. Parisi met een sublieme pass. Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský geeft de bal voor. Nowak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:1

5e minuut.
Bojārs met de inworp. Ralovský geeft de bal voor. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:2

6e minuut.
Pasik passt de bal met de wreef. Piech controleert de bal met de borst. Nowak met een sublieme pass. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:3

9e minuut.
Daar is Martín García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín García speelt de bal door. Nowak rent richting de bal. Đedović is nu in balbezit. Đedović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:4

10e minuut.
Daar is Lissek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lissek speelt de bal door. Đedović is nu in balbezit. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:5

13e minuut.
Đedović rent richting de bal. Galusko rent richting de bal. Đedović verovert de bal door een tackle van achteren. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:6

14e minuut.
Martín García met de inworp. Ralovský geeft een lange en hoge pass. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:7

15e minuut.
Nowak passt de bal met de wreef. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca passt de bal zonder na te denken. Martín García rent richting de bal. Martín García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Đedović heeft problemen om de bal te vangen. Galusko is nu in balbezit. Đedović onderschept slim de pass. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:8

23e minuut.
Daar is Nowak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský passt de bal met de wreef. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:9

26e minuut.
Pasik probeert naar een medespeler te passen. Iarca geeft de bal voor. Galusko heeft problemen om de bal te vangen. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Papajec geeft de bal voor. Daar is Komasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasik kopt de bal weg. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Đedović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:10

31e minuut.
Daar is Lissek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Thắng met een sublieme pass. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mạnh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García probeert naar een medespeler te passen. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:11

33e minuut.
Parisi rent richting de bal. Parisi geeft een hoge lob. Galusko heeft problemen om de bal te vangen. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:12

35e minuut.
Iarca rent richting de bal. Iarca passt de bal met de wreef. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:13

36e minuut.
Zawistowski passt de bal zonder na te denken. Ralovský rent richting de bal. Ralovský passt de bal met de wreef. Đedović controleert de bal met de borst. Đedović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García passt de bal in één keer door. Ralovský probeert de bal aan de voet te houden. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:14

41e minuut.
Pasik met een sublieme pass. Mạnh Thắng rent richting de bal. Martín García probeert naar een medespeler te passen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP 21 Kowala 84%, Precz Hanysy 16%.
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:14

47e minuut.
Zawistowski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasik met een snelle inworp. Martín García geeft een hoge lob. Đedović krijgt zijn hoofd ertegen. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kober met een snelle inworp. Martín García speelt de bal door. Đedović speelt de bal door. Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Nowak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Nowak de bal onder controle te krijgen. Ralovský rent richting de bal. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:15

55e minuut.
Nowak rent richting de bal. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Đedović rent richting de bal. Đedović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:16

57e minuut.
Mạnh Thắng passt de bal zonder na te denken. Nowak rent richting de bal. Ralovský is nu in balbezit. Nowak rent richting de bal. Ralovský met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:17

59e minuut.
Mạnh Thắng onderschept slim de pass. Mạnh Thắng probeert naar een medespeler te passen. Đedović met een sublieme pass. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:18

60e minuut.
Martín García probeert de bal met de borst te controleren. Iarca geeft de bal voor. Đedović kopt de bal weg. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tarnowski met een harde bal richting middenveld. Iarca kopt de bal weg. Ralovský speelt de bal door. Đedović heeft problemen om de bal te vangen. Đedović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Klungelig pakt Galusko de bal. Papajec rent richting de bal. Martín García speelt de bal door. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:19

64e minuut.
Iarca met een sublieme pass. Klungelig pakt Mạnh Thắng de bal. Mạnh Thắng passt de bal zonder na te denken. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Martín García controleert de bal met de borst. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:20

69e minuut.
Komasiński geeft een hoge lob. Inworp. Pasik met een snelle inworp. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:21

73e minuut.
Pasik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nowak de bal. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Đedović rent richting de bal. Đedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:22

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojārs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García geeft een lange en hoge pass. Galusko controleert de bal met de borst. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Nowak is nu in balbezit. Ralovský is nu in balbezit. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:23

80e minuut.
Ralovský rent richting de bal. Ralovský passt de bal in één keer door. Đedović rent richting de bal. Đedović schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Martín García is nu in balbezit. Martín García passt de bal zonder na te denken. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:24

85e minuut.
Galusko geeft een hoge lob. Inworp. Iarca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ralovský geeft een hoge lob. Đedović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:25

86e minuut.
Klungelig pakt Wiatrowski de bal. Đedović is nu in balbezit. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nowak de bal. Nowak schiet op doel. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pasik met een sublieme pass. Martín García is nu in balbezit. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:26

89e minuut.
Mạnh Thắng speelt de bal door. Martín García heeft problemen om de bal te vangen. Nowak is nu in balbezit. Mạnh Thắng rent richting de bal. Martín García met een sublieme pass. Tarnowski bokst de bal weg. Đedović is nu in balbezit. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP 21 Kowala 94%, Precz Hanysy 6%.
AP 21 Kowala - Precz Hanysy 0:27