Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cangrejo Ermitaño Langevåg IL
Todos abajo Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Bogunović onderschept slim de pass. Bogunović probeert naar een medespeler te passen. Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal met de wreef. Barceló rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Langevåg IL 1:0

13e minuut.
Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu geeft de bal voor. Bragstad heeft problemen om de bal te vangen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Barreto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pedemonte komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bogunović geeft de bal voor. Skogli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănescu. Stănescu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pedemonte rent richting de bal. Mørk met een sublieme pass. Pedemonte is nu in balbezit. Pedemonte schiet op doel. Brennvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Langevåg IL 2:0

36e minuut.
Bogunović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stănescu de bal. Stănescu passt de bal met de wreef. Barceló is nu in balbezit. Barceló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Langevåg IL 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 46%, Langevåg IL 54%.
Cangrejo Ermitaño - Langevåg IL 3:0

50e minuut.
Barceló geeft de bal voor. Klungelig pakt Løkling de bal. Njærheim speelt de bal door. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Brennvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bragstad rent richting de bal. Pedemonte verovert de bal door een tackle van achteren. Pedemonte met een sublieme pass. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló draait met de bal, schiet en ... Brennvik bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bogunović rent richting de bal. Bogunović speelt de bal door. Pedemonte is nu in balbezit. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Langevåg IL 4:0

65e minuut.
Hochhauser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogunović de bal. Bogunović geeft een hoge lob. Pedemonte is nu in balbezit. Pedemonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brennvik met een harde bal richting middenveld. Inworp. Bogunović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hochhauser de bal. Hochhauser geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sæbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæbø geeft een hoge lob. Stănescu kopt de bal weg. Pedemonte rent richting de bal. Pedemonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 25%, Langevåg IL 75%.
Cangrejo Ermitaño - Langevåg IL 4:0