Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Olimpia Wojnicz
dupa zbita 3 Tactiek tk
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
52.5 gemiddelde waardering 53.2
formidable Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kavtaradze rent richting de bal. Parisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kavtaradze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cordero met een snel genomen vrije trap. Pelczarski kopt de bal weg. Lugonjić speelt de bal door. Lazaris heeft problemen om de bal te vangen. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Ceranka bokst de bal weg.

3e minuut.
Iarca geeft een hoge lob. Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski geeft een hoge lob. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 0:1

9e minuut.
Mạnh Thắng probeert naar een medespeler te passen. Pasik controleert de bal met de borst. Kaczka rent richting de bal. Kaczka passt de bal in één keer door. Iarca geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nowak rent richting de bal. De bal raakt de paal. Sinagov bokst de bal weg. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 1:1

14e minuut.
Lugonjić kopt de bal weg. Nowak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buenaventura. Buenaventura krijgt een gele kaart. Nowak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaczka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sinagov trapt de bal weg van het doel. Mạnh Thắng controleert de bal met de borst. Kaczka probeert naar een medespeler te passen. Iarca is nu in balbezit. Iarca geeft de bal voor. Sinagov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski speelt de bal door. Maralík is nu in balbezit. Kavtaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavtaradze draait met de bal, schiet en ... Ceranka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ralovský is nu in balbezit. Ralovský geeft de bal voor. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 2:1

26e minuut.
Aino is nu in balbezit. Aino geeft een hoge lob. Lazaris probeert de bal met de borst te controleren. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Ceranka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 2:2

28e minuut.
Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura geeft de bal voor. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski schiet op doel. Ceranka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 2:3

34e minuut.
Kruszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszewski speelt de bal door. Lazaris rent richting de bal. Lazaris schiet op doel. Ceranka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 2:4

37e minuut.
Báez kan de bal niet met de borst controleren. Ralovský geeft een hoge lob. Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Nowak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 3:4

42e minuut.
Kruszewski geeft de bal voor. Kavtaradze rent richting de bal. Kavtaradze speelt de bal door. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. Ceranka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Iarca probeert naar een medespeler te passen. Cordero geeft een hoge lob. Maralík is nu in balbezit. Lazaris verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaris schiet op doel. Ceranka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 48%, Olimpia Wojnicz 52%.
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 3:4

47e minuut.
Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Ralovský kopt de bal weg. Báez kan de bal niet met de borst controleren. Koziorzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziorzębski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cordero met een sublieme pass. Maralík geeft de bal voor. Olkowski kopt de bal weg. Lazaris rent richting de bal. Lazaris draait met de bal, schiet en ... Ceranka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Kavtaradze speelt de bal door. Pelczarski rent richting de bal. Kavtaradze met een sublieme pass. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mạnh Thắng onderschept slim de pass. Ralovský rent richting de bal. Ralovský passt de bal met de wreef. Koziorzębski is nu in balbezit. Koziorzębski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sinagov trapt de bal weg. Kavtaradze kopt de bal weg. Parisi heeft problemen om de bal te vangen. Parisi geeft een lange en hoge pass. Ralovský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli geeft een hoge lob. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski schiet op doel. Ceranka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 3:5

56e minuut.
Lugonjić met de inworp. Spinelli geeft de bal voor. Lazaris kopt de bal weg. Parisi heeft problemen om de bal te vangen. Parisi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koziorzębski rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Koziorzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziorzębski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 4:5

58e minuut.
Buenaventura kopt de bal weg. Iarca rent richting de bal. Iarca geeft een lange en hoge pass. Pasik kan de bal niet met de borst controleren. Pasik geeft een hoge lob. Sinagov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Koziorzębski rent richting de bal. Cordero onderschept slim de pass. Cordero geeft een lange en hoge pass. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Doeltrap. Membribes komt het veld opgelopen. M`Barga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Maralík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olkowski met de inworp. M`Barga bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Barga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Buitenspel voor Pelczarski. Goede buitenspelval van de verdediging. Parisi neemt vlug de vrije trap. Membribes heeft problemen om de bal te vangen. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ... Sinagov bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Krzywda komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kaczka passt de bal zonder na te denken. Iarca is nu in balbezit. Iarca passt de bal met de wreef. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
M`Barga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lugonjić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cordero heeft problemen om de bal te vangen. Koziorzębski rent richting de bal. Koziorzębski draait met de bal, schiet en ... Sinagov bokst de bal weg.

84e minuut.
Kavtaradze kopt de bal weg. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Barga is nu in balbezit. M`Barga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kaczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczka met een sublieme pass. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski schiet op doel. Ceranka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 44%, Olimpia Wojnicz 56%.
Precz Hanysy - Olimpia Wojnicz 4:6