Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cangrejo Ermitaño KS Inwalidos
Todos abajo Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 27
adequate Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


17e minuut.
Stănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănescu met een sublieme pass. Barceló met een sublieme pass. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Goździejewski onderschept slim de pass. Goździejewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stănescu met de inworp. Coporan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Piosik rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 36%, KS Inwalidos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cangrejo Ermitaño - KS Inwalidos 0:0

46e minuut.
Kurcewicz passt de bal zonder na te denken. Darniak is nu in balbezit. Barceló maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Barceló moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barceló schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Namysłowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coporan met de inworp. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel. Siewkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - KS Inwalidos 1:0

62e minuut.
Suchodolski onderschept slim de pass. Suchodolski met een sublieme pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - KS Inwalidos 2:0

81e minuut.
Ðức Kiên rent richting de bal. Darniak begaat een overtreding. Ðức Kiên is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chirico zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 37%, KS Inwalidos 63%.
Cangrejo Ermitaño - KS Inwalidos 2:0