Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turyści Olimpia Wojnicz
1v235 Tactiek tk
35% Balbezit 65%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
26.1 gemiddelde waardering 51.3
weak Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Pietranik probeert de bal aan de voet te houden. Kavtaradze is nu in balbezit. Kavtaradze passt de bal zonder na te denken. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski draait met de bal, schiet en ... Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Aino probeert naar een medespeler te passen. Olkowski rent richting de bal. Olkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lazaris de bal. Lazaris schiet op doel. Boguski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:1

14e minuut.
Kavtaradze met een snelle inworp. Pelczarski geeft een lange en hoge pass. Lazaris maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal geeft een hoge lob. Brzęk is nu in balbezit. Rafiński rent richting de bal. Rafiński geeft een lange en hoge pass. Sinagov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sinagov speelt de bal door. Lazaris rent richting de bal. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski draait met de bal, schiet en ... Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kavtaradze de bal. Kavtaradze geeft een lange en hoge pass. Pelczarski maakt een snoekduik en kopt de bal. Boguski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lazaris de bal. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:2

19e minuut.
Pelczarski is nu in balbezit. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski onderschept slim de pass. Pelczarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:3

20e minuut.
Lazaris rent richting de bal. Pietranik rent richting de bal. Pelczarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:4

22e minuut.
Olkowski is nu in balbezit. Olkowski geeft een hoge lob. Pelczarski kopt de bal weg. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olkowski rent richting de bal. Olkowski geeft een lange en hoge pass. Pietranik verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:5

27e minuut.
Olkowski controleert de bal met de borst. Olkowski probeert naar een medespeler te passen. Lazaris heeft problemen om de bal te vangen. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Boguski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:6

29e minuut.
Klungelig pakt Lazaris de bal. Żółkowski is nu in balbezit. Lazaris verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaris geeft een lange en hoge pass. Pietranik onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kossok is nu in balbezit. Cordero onderschept slim de pass. Cordero geeft een hoge lob. Lazaris rent richting de bal. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Boguski bokst de bal weg. Klungelig pakt Pelczarski de bal. Pelczarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:7

36e minuut.
Olkowski speelt de bal door. Żółkowski rent richting de bal. Lazaris verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:8

39e minuut.
Kruszewski rent richting de bal. Szczerbal is nu in balbezit. Olkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris draait met de bal, schiet en ... Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cordero kopt de bal weg. Kavtaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski draait met de bal, schiet en ... Boguski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

42e minuut.
Kavtaradze onderschept slim de pass. Kavtaradze passt de bal in één keer door. Lazaris rent richting de bal. Olkowski rent richting de bal. Olkowski haalt uit met een fantastische trap. Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:9

43e minuut.
Aino geeft de bal voor. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris onderschept slim de pass. Lazaris schiet op doel. Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:10

45e minuut.
Lazaris kopt de bal weg. Pelczarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazaris rent richting de bal. Lazaris schiet op doel. Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 70%, Olimpia Wojnicz 30%.
turyści - Olimpia Wojnicz 0:11

49e minuut.
Spinelli onderschept slim de pass. Spinelli met een sublieme pass. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Aino rent richting de bal. Aino geeft de bal voor. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:12

61e minuut.
Cordero met een sublieme pass. Pelczarski is nu in balbezit. Kavtaradze is nu in balbezit. Kavtaradze draait met de bal, schiet en ... Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boguski trapt de bal weg. Rafiński kopt de bal weg. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris schiet op doel. Boguski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Aino geeft de bal voor. Szczerbal rent richting de bal. Olkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olkowski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Olkowski met een sublieme pass. Kavtaradze is nu in balbezit. Kavtaradze passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lazaris de bal. Lazaris schiet op doel. Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski geeft een hoge lob. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski schiet op doel. Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:13

72e minuut.
Membribes komt het veld opgelopen. Krzywda komt het veld opgelopen. M`Barga komt het veld opgelopen.

80e minuut.
M`Barga is nu in balbezit. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal geeft een lange en hoge pass. M`Barga bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Barga schiet op doel. Boguski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pietranik rent richting de bal. Pelczarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:14

83e minuut.
Pietranik verovert de bal door een tackle van achteren. Pelczarski speelt de bal door. M`Barga bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Barga haalt uit met een fantastische trap. Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:15

86e minuut.
Kruszewski met een sublieme pass. Cordero geeft de bal voor. Kavtaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavtaradze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cordero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Groothuizen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pelczarski de bal. Pelczarski draait met de bal, schiet en ... Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Olimpia Wojnicz 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 66%, Olimpia Wojnicz 34%.
turyści - Olimpia Wojnicz 0:16